Şırnak'ta bir kişi, alev alan piknik tüpünü balkondan aşağı kalabalığın ortasına fırlattı

Şırnak Gündem haberleri
Şırnak'ta bir kişi, alev alan piknik tüpünü balkondan aşağı kalabalığın ortasına fırlattı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir kişi, evde alev alan piknik tüpünü, balkondan kalabalığın arasına attı. Neye uğradığını şaşıran kalabalıktan 2 kişi, alevlere müdahale etti.

Akıllara durgunluk veren olay, Şırnak'ın Cizre ilçesine bağlı Dörtyol mevkisinde meydana geldi.

Bir apartmanın 1’inci katındaki dairede oturan kadın, alev alan piknik tüpünü balona çıkardı. Kadın, panikle aşağıdakilere seslenerek uzaklaşmalarını istedi. Bu sırada evdeki erkek de tüpü aşağıya kalabalığın arasına attı. Çevredekiler panikle kaçışırken, bir kişi kazağını çıkararak tüpün üzerine kapadı. Başka biri de su getirerek yangını söndürdü.

O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 

ANKARA'DA ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİSİ, TRAFİK KAZASINDA ŞEHİT OLDU

Ankara'da meydana gelen kazaya müdahale ederken otomobilin çarptığı çarşı ve mahalle bekçisi Halil Kara (31), şehit oldu.

Kaza, bugün sabaha karşı Yenimahalle ilçesine bağlı Demetevler Mahallesi'ndeki Lalegül Kavşağı'nda meydana geldi. Kavşaktaki kazaya müdahale eden çarşı ve mahalle bekçisi Halil Kara'ya başka bir otomobil çarptı. Yaralanan Kara, Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kara, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan kazayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

EMNİYETTE TÖREN

Şehit Kara için Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene, şehidin ailesi ve yakınları ile birlikte Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç ve çok sayıda polis ile bekçi katıldı.

Şehidin cenazesi, ikindi namazı sonrası Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek. 

 

Kaynak: DHA