Bir gencin intihar etmeden önce gönderdiği mesajlar yürekleri dağladı

Bir gencin intihar etmeden önce gönderdiği mesajlar yürekleri dağladı

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Andaç köyünde bir genç, telefonla iki veda mesajı gönderdikten sonra 35 metre yükseklikteki kayalıklardan atlayıp intihar etti. Gencin intihar etmeden önce gönderdiği mesajlar yürekleri dağladı.

İddiaya göre, markete gidip çerez ve içecekler alıp arkadaşlarıyla son kez vakit geçirdikten sonra yanlarından ayrılan A.E (20), ilk önce annesiyle ilgili mesaj yazdı.

Bir gencin intihar etmeden önce gönderdiği mesajlar yürekleri dağladı - Resim : 1

Daha sonra ikinci mesajı yazan ve bunlar arkadaşlarına atan A.E, çıktığı kayalıklardan atlayarak intihar etti.

A.E, arkadaşlarına gönderdiği mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Ölümün yaşı yoktur. Şimdi dersiniz 'Daha yaşın kaç?' Yaşıma bakmayın siz. Yaşadıklarım yaşımdan daha büyük oldu. Onun için bu gece son gecem, arkadaşlarımla beraber güzel bir gece yaşadım. Son son durağa geldim. Burada manzara oldukça güzel ve yüksek. İki üç sigara içtim. Herkes herşey gözümün önünde akıyor. Aşağıda arkadaşlarımın kahkaha sesleri geliyor. Tabii bu son satırlarımı okuyacaklar birazdan. Ve o zaman iş işten geçmiş olacak. Şimdi belki hepiniz dinlemek isterdiniz ama ben gittikten sonra bunun pek faydası olmayacak. İnsanları sağken sahiplenin, dinleyin. Herşeyi bıraktım öyle çıktım buraya. Çoğu zaman arkadaşlarla buraya gelirdik, konuşurduk, gülerdik ama bu sefer ben tekim. Ve hayat benim için birazdan son bir sigaradan sonra bitecek. Hoşçakal güzel köyüm"

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Şırnak uludere intihar