Sinop’ta başlayan kavga İstanbul'a sıçradı: Yaralılar var

Sinop İstanbul Gündem haberleri

Bayram tatilinde Sinop'a giden iki aile arasında başlayan tartışma, İstanbul'a geldiklerinde de devam etti. İki aile, sokak ortasında taş, sopa ve bıçaklarla birbirine girdi. Kavgada 3 kişi yaralanırken, sokakta özel harekat ve çevik kuvvet polisi tarafından güvenlik önlemi alındı.

Olay, akşam saatlerinde Esenyurt Bağlarçeşme mahallesi 1204 sokakta meydana geldi. İddiaya göre bayram tatilinde memleketleri Sinop’a giden 2 aile arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşandı.

Tatil dönüşü İstanbul’a gelen iki aile, sokakta karşılaşınca Sinop’ta başlayan tartışma İstanbul’da kavgaya dönüştü.

Tartışmanın büyümesi üzerine sokak adeta mahşer yerine dönerken husumetli iki aile sokak ortasında taşlı, sopalı ve bıçakların konuştuğu kavgaya tutuştu. Kavgada 3 kişi yaralanırken olayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Sinop’ta başlayan kavga İstanbul'a sıçradı: Yaralılar var - Resim : 1

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri ise yaralılara olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Olayın büyümesi sonucu olay yerine polis özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.

Sinop’ta başlayan kavga İstanbul'a sıçradı: Yaralılar var - Resim : 2

KAVGA HASTANEYE TAŞINDI

Yaralıların hastaneye götürülmesi üzerine iki aile hastaneye akın etti. Hastane önünde karşılaşan iki grup, burada da bir süre kavga etmeye devam etti.

Olay sonrası çevik kuvvet ve özel harekat polisi ekipleri kavganın çıktığı sokakta yoğun tedbirler aldı.

Yaralanan kişilerin hastanedeki tedavisi sürerken ekiplerin kavgaya karışan kişileri yakalamak için çalışmaları sürüyor.

Kaynak: İHA

Sinop İstanbul