Sinan Oğan'dan kritik hamle: İki siyasi parti genel başkanının paylaşımlarını retweet etti

Sinan Oğan 2023 Seçimleri Gündem haberleri
Sinan Oğan'dan kritik hamle: İki siyasi parti genel başkanının paylaşımlarını retweet etti

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlerde yer alan ve yarın 2. turda kimi destekleyeceğini açıklaması beklenen Sinan Oğan'ın 2 kritik paylaşımı retweet etmesi dikkat çekti.

Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlerde yer alan Sinan Oğan'ın 2. turda kimi destekleyeceği merak edilirken Oğan kararını yarın açıklayacak.

Sinan Oğan'ın kararının ne olacağı merak ediliyorken, çeşitli iddialar ortaya atılıyor. 

Oğan'ın yarın saat 17:00'de kararını açıklaması bekleniyor.

Öte yandan Sinan Oğan, iki siyasi parti genel başkanının attığı tweet'leri retweet etmesi dikkat çekti.

Sinan Oğan, önce Ülkem Partisi Genel Başkanı Neşet Doğan ardından da Vatan ve Hürriyet Partisi Kurucu Genel Başkanı Yalçın Doğan'ın tweetlerini retweet'ledi.

Neşet Doğan tweet'inde, "Ülkem Partisi Olarak ATA İttifakı ve Sayın Sinan Oğan'ın yanında dimdik ayakta. Ama yalpa yapanlar menfaate düşenler ortada. En doğru kararı Sinan Oğan 'la birlikte vereceğiz" yazdı.

Yalçın Doğan ise, "Sayın Sinan Oğan ile Bağımsız Adaylığı sürecinde birlikte çalışmaya başladık. Sonrasında Ata İttifakı Cumhurbaşkanlığı sürecinde de bizler Vatan ve Hürriyet Partisi olarak iki yıllık süreç içerisinde kendisi ile ilk görüşmemizde ne söylediysek o söz üzre durduk, aynı şekilde de Sinan bey’de ilk gün ve bugün aynı noktada, bizler gerek imza sürecinde gerekse de seçim sürecinde kendisinin yanında olarak destekledik. Gelinen noktada seçim ikinci tura kaldı ve belirleyici bir noktaya ulaşıldı… 22/05/2023 günü saat 17:00 da süreçle ilgili son kararı yine Sayın Sinan Oğan bizzat kendisi açıklayacaktır. Açıklanacak olan kararın Devletimiz ve Milletimiz için hayır getirmesini dilerim." diye tweet attı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Sinan Oğan Ata İttifakı 2023 seçimleri