Şevket Çoruh ve beraberindekilere bıçaklı saldırı

Şevket Çoruh ve beraberindekilere bıçaklı saldırı

Bir Baba Hamlet oyununun turnesi kapsamında İzmir'de bulunan Şevket Çoruh ve yanındakiler bıçaklı saldırıya uğradı. Olaydan yara almadan kurtulan oyuncu, yaşadıklarını Twitter hesabından paylaştı.

Olay dün gece, Şevket Çoruh ve beraberindekilerin bir restoranda yemek yediği sırada gerçekleşti. 

Oyundan sonra otele geçmeden önce rol arkadaşı Murat Akkoyunlu ile Pasaport semtindeki restorana uğrayan Çoruh, bu sırada cadde üzerindeki sokak hayvanlarına çarpacak şekilde araç kullanan bir sürücüye sözlü müdahalede bulundu.

Bu duruma tepki gösteren sürücü ve arkadaşları, Çoruh ile olaya müdahale etmeye çalışan Akkoyunlu'ya saldırdı. Saldırganların bıçak çektiği olay, iki oyuncunun sığındığı restoran içinde de devam etti.

Çevredekilerin müdahalesi ve polisin gelmesiyle grup bölgeden ayrılırken Şevket Çoruh ve Murat Akkoyunlu, polislerle birlikte Kantar Polis Merkezi'ne gidip şikayetçi oldu.

Polisin araştırmalarından sonra kavgaya karıştığı saptanan grup üyelerinden yakındaki bir barın çalışanları olduğu öğrenilen iki kişi gözaltına alındı. Bu kişiler de iki oyuncunun kendilerine saldırdığını ileri sürüp şikayetçi oldu. Kavgaya karışan diğer kişiler de aranıyor.

Oyuncu Çoruh, sosyal medya hesabından "İzmir'in göbeğinde darp edildik. Yirmiye yakın bıçaklı insan tarafından. Canımızı kurtardık. Şimdilik..." yazarak olayı duyurmuştu.

Şevket Çoruh ve beraberindekilere bıçaklı saldırı - Resim : 1

Şevket Çoruh saldırı