Sevgilisi tarafından katledilen Arzu Aygün'ün kızının paylaşımları yürek yaktı

samsun
Sevgilisi tarafından katledilen Arzu Aygün'ün kızının paylaşımları yürek yaktı

Samsun'da cani sevgili, 35 yakındaki Arzu Aygün'ü katlettiğini itiraf etmiş ve Aygün'ün cesedi ormanda çuval içinde naylona sarılmış halde bulunmuştu. 42 gün sonra annesinin ölüm haberini alan acılı kızın paylaşımları yürek yaktı.

Atakum ilçesinde geçen yıl 17 Aralık'ta evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan iki çocuk annesi Arzu Aygün'ün (35) yakınları, Denizevleri Polis Merkezi'ne kayıp başvurusunda bulundu. 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Büro Amirliği ekipleri, Aygün'ü bulmak için çalışma başlattı. 

Polis, Aygün ile yaşadığı öne sürülen Muharrem Coşkun'u gözaltına aldı.

Muharrem Coşkun, emniyetteki ifadesinde Aygün'ü öldürdüğünü, cesedini Terme ilçesine bağlı Kozluk Mahallesi'nde ormanlık alana attığını itiraf etti. 

KIZININ PAYLAŞIMI YÜREK BURKTU

Samsun'da 42 gündür kayıp olan ve tabancayla vurularak öldürülmüş halde cansız bedenine ulaşılan Arzu Aygün'ün kızı N.S. Aygün (16), annesi ile ilgili sosyal medyada paylaşımlarda  bulundu. 

Acılı kız paylaşımında, "Annem sen bunu hak etmedin. Yine bir kadın cinayeti ama bu sefer benim annem' ve 'Annem bu başına gelenleri asla ve asla hak etmedi ama hakkın adaleti diye şey var. İnşallah annemin olayı da önceki olaylar gibi bir kravat, iki pişmanlıkla 3 günde kapanmaz" ifadelerine yer verdi. 

Sevgilisi tarafından katledilen Arzu Aygün'ün kızının paylaşımları yürek yaktı - Resim : 2

Sevgilisi tarafından katledilen Arzu Aygün'ün kızının paylaşımları yürek yaktı - Resim : 3

Kaynak: DHA

Samsun