Sevgililere pusu kuran eski eş tutuklandı! Kahreden detay ortaya çıktı

DHA
Gündem haberleri Cinayet Aydın Hayatını kaybetti
Sevgililere pusu kuran eski eş tutuklandı! Kahreden detay ortaya çıktı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde pusu kurarak eski eşi Derya B. ile onun sevgilisi Orhan Murat'a silahlı saldırı düzenleyen Murat Nalbant, tutuklandı. Saldırıda ölen Murat'ın 3 çocuk babası olduğu ve eşinden yıllar önce boşandığı ortaya çıktı. Saldırganın ise öncesinde cezaevine girdiği öğrenildi.

Aydın'da sevgililere pusu kurup silahlı saldırı düzenleyen saldırgan tutuklandı. Olayda yaşamını yitiren Murat Orhan'ın 3 küçük çocuk babası olduğu ortaya çıktı. 

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, pusu kurup, bir süre önce boşandığı Derya B. ile onun sevgilisi Orhan Murat'a silahlı saldırıda bulunan Murat Nalbant, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Nalbant'ın saldırıda öldürdüğü Orhan Murat'ın yaşları 10 ile 19 arasında değişen 3 çocuk babası olduğu ve eşinden yıllar öce boşandığı öğrenildi.

 Nalbant'ın daha önce de tek çocuğunun annesi boşandığı eşi Derya B.'nin başına tüfekle vurarak yaralama suçundan girdiği, cezaevinden bir süre önce denetimli serbestlikten yararlanarak çıktığı belirtildi.

Derya B.'nin söke ilçesinde yaşadığı ve saldırıda hayatını kaybeden Orhan Murat ile 8 aydır birlikte olduğu öğrenildi.