Serinlemek için girdiği Salda Gölü'nde kayboldu

Serinlemek için girdiği Salda Gölü'nde kayboldu

Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü'ne giren Hazeh Hamamı (13), kayboldu. Hazeh'in bulunması için çalışma başlatıldı.

Denizli'de oturan Suriyeli Hamamı ailesi, Salda Gölü'ne geldi. Ailenin oğlu Hazeh Hamamı, serinlemek için göle girdi. Hazeh, bir süre sonra gözden kayboldu. Tüm aramalarına rağmen Hazeh Hamamı'dan iz bulamayan ailesi, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çevredekilerin de desteğiyle yapılan arama çalışmalarında sonuç elde edilemeyince AFAD ekipleri de bölgeye çağrıldı. 

Salda Gölü'nde kaybolan Hazeh Hamamı'nın bulunması için arama çalışması sürdürülürken, yakınları göl kenarında fenalık geçirdi.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü'ne girerek kaybolan Hazeh Hamamı için jandarma, sağlık ve AFAD ekiplerinin arama çalışmaları sonuç vermeyince Antalya Jandarma Komutanlığı Sualtı Arama Kurtarma Timi'nden yardım istendi. Göle giren dalgıçlar yaptıkları aramalar sonucu Hazeh Hamamı'nın cansız bedenini buldu. Hamamı'nın cesedi, yapılan incelemenin ardından Yeşilova Devlet Hastanesi morguna konuldu.

DHA

Burdur yeşilova