Serbest piyasada fındık fiyatı ne kadar oldu? Fındık alım fiyatlarında TMO etkisi sürüyor

Serbest piyasada fındık fiyatı ne kadar oldu? Fındık alım fiyatlarında TMO etkisi sürüyor

Fındık alımında güncel fiyatlar açıklandı. Fındık alım fiyatları Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından açıklanmaya devam ediyor. TMO tarafından fındık alım fiyatlarının açıklanması ile birlikte serbest piyasada fındık alım fiyatları da güncellendi.

Fındık alım fiyatları açıklandı. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından yayınlanan güncel fındık alım fiyatları ile birlikte hasat sonrası fındık alımları başladı. fındık alım fiyatlarında geçtiğimiz yıla oranla artışlar yüzde 70 oranında oldu. TMO fındık alımları başladı. Serbest piyasada fındık alım fiyatları merak ediliyor. 

FINDIK ALIMINDA TMO ETKİSİ

Fındık alım fiyatlarının TMO tarafından açıklanması ile birlikte fındık alımları başladı. Serbest piyasada daha düşük seviyelerden açılan fındık alımlarında TMO fiyatları etkili oldu. Fındık alımının ilk günlerinde Fındık satışları çoğu zaman TMO bünyesinde gerçekleşmişti. Ancak ilerleyen günlerde serbest piyasa ve TMO fiyatları neredeyse eşitlendi. 

Serbest piyasada fındık fiyatı ne kadar oldu? Fındık alım fiyatlarında TMO etkisi sürüyor - Resim : 1

FINDIK FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Fındık alımında güncel fiyatlar hem TMO hem de serbest piyasa tüccarları tarafından açıklandı. Güncel fındık alım fiyatlarında TMO tarafından belirlenen fındık fiyatları seviyeleri en düşük 82,50 Türk Lirası ve en yüksek 84,00 Türk Lirası olacak şekilde açıklandı. Serbest piyasada ise fındık alım fiyatları 78,00 Türk Lirası ve 81,00 Türk Lirası aralığına sahip. Fındık alımları güncel seviyelerden başladı.

fındık güncel fiyat alım fiyatı fındık alımı TMO