Seçil Erzan'ın aşk üçgeni... Duygusal mesajları ortaya çıktı

Arda Turan Fatih Terim Dolandırıcılık yöntemleri Gündem haberleri

Milyon dolarlık fon vurgununda Seçil Erzan'ın kırık telefonu onarıldı. Yazışmalar bir bir ortaya çıktı. Mesajlaşmalarda Seçil Erzan'ın Arda Turan ile diyalogları dikkat çekti. Erzan'ın "Beni kaçırmak istedi" dediği iş insanı Atilla Baltaş ile duygusal bir yakınlaşma içinde olduğu da görülüyor.

Milyon dolarlar, platonik aşklar, biten ilişkiler.. Futbol dünyasını sarsan fon vurgununda Seçil Ezan'ın telefonun şifreleri çözüldü.

Seçil Erzan'ın banka tarafından kırıp at dediği telefon onarıldı. İçindeki mesajlar gün yüzüne çıktı. 180 bin mesajda yok yok...

Seçil Erzan'ın duruşmada tefeci olarak suçladığı ve kendisini Şırnak'a kaçırmak istediğini iddia
ettiği Atilla Baltaş ile duygusal yazışmaları var.

'OGÜN AMCA' DİYE KAYDETMİŞ

O dönem Fatih Terim'in avukatı Candaş Gürol ile evlilik hazırlığı içinde olan Erzan'ın Baltaş'ı telefonuna "Ogün amca" diye kaydettiği ortaya çıktı.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Erzan ile Baltaş arasında para yoğunluklu bir konuşma geçiyor. Erzan, "İşleri halledip, Almanya'ya gideceğiz" diyor. Baltaş "Gerek yok iş işten geçti" diye yanıt veriyor. "Bugün Sevgililer Günü yapma" diyen Erzan'a Baltaş, “En büyük hediyeyi verdin. En sonunda bitirdin beni, çok sağ ol. Ben olmayacağım artık” diye yanıt veriyor.

KISKANÇLIK KRİZİ

28 Şubat'taki yazışmalarda ise kıskançlık krizi patlak veriyor. Erzan'ın sürekli Whatsapp'ta olmasından rahatsız olan Baltaş kiminle konuştuğunu soruyor. Arda Turan yanıtını alınca bozuluyor. "Arda benim kardeşim gibi" diyen Erzan'a Baltaş "Seni severken diye" yanıt veriyor.

Erzan'ın sürekli telefonda olmasından şüphelenen bir diğer isim ise nişanlısı avukat Candaş Gürol... "Hocayla bir yakınlaşman oldu ben biliyorum" diyerek Erzan'ı sıkıştırıyor.

ARDA TURAN İLE YAZIŞMALARI DİKKAT ÇEKİCİ

Arda Turan parasını geri alabilmek için sisteme başka isimleri dahil etmek için çabalıyor. Emre Belezoğlu da bu çabalar sonucu sisteme dahil ediliyor. Arda Turan, Hakan Balta ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar'ı sisteme dahil edebileceğini söylüyor. Ancak, Erzan "Hakan'ın eşi çok bilmiş, Tolga'yı ise tanımıyorum" diyerek reddediyor.

Mesajlarda Arda Turan Umre'deyken Erzan'a parasını soruyor. "Para hazır" yanıtını alan Arda Turan, Erzan'a "Annene Kabe ve Medine kokusu aldırıyorum, onları koklat" diye yanıt veriyor.

Erzan ifadesinde, Semih Kaya'nın kendisini tehdit ettiğini iddia etmişti. Ancak yazışmalarda böyle bir kayıt bulunamadı. Semih Kaya'nın "abla ve ablacım" diye hitap etmesi ise dikkat çekti.

Öte yandan Seçil Erzan'ın telefondan "Gürcistan para birimi 1 kilo altın kaç TL" gibi aramalar yaptığı da ortaya çıktı.