Şanlıurfa'da tırnakçılık yapan hırsızlar esnafa terlikle saldırdı

Şanlıurfa Gündem haberleri
Şanlıurfa'da tırnakçılık yapan hırsızlar esnafa terlikle saldırdı

Şanlıurfa Bağlarbaşı Mahallesi'nde bayram öncesinde vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde, tırnakçılık yöntemiyle hırsızlık yapan 6 kadın, kendilerini fark edip cep telefonuyla kayda alan esnada terlikle saldırdı. Tırnakçılık yapan hırsızlar, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Osmaniye ve Kahramanmaraş illerinden Şanlıurfa'ya gelen 6 kadın, bayram öncesinde vatandaşların yoğun oldukları bölgelerde tırnakçılık usulüyle hırsızlık yaparlarken esnafların cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Gark edildiklerini anlayan hırsızlar, esnafın kendilerini görüntülemelerine engel olmak için terlikle saldırdı. 

Olay, Bağlarbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Osmaniye ve Kahramanmaraş’tan gelen 6 kadın, bayram öncesi vatandaşların yoğun olarak alışveriş yaptığı iş yerlerine girerek, tırnakçılık yöntemiyle hırsızlık yapmaya başladı. Esnaf tarafından fark edilen kadınlar kaçmaya çalıştı. Esnaftan birisi ise cep telefonuyla kaçan kadınları hem görüntülemeye hem de kovalamaya başladı. Görüntülendiklerini fark eden kadınlar ise çekim yapan esnafa terlik ve taş fırlatarak, hakaret etti. Bu anlar esnafın cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis şüphelileri gözaltına aldı. Şüpheli kadınlar, kendilerini aratmamak için çöp kutusundan aldıkları çöpleri kıyafetlerinin içerisine doldurdu. Polis merkezine götürülen kadınlar, çaldıkları 600 lirayı iade edince esnaf da şikayetlerinden vazgeçti.

6 kadın ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

 

Kaynak: DHA

Şanlıurfa Şanlıurfa haberleri son dakika Şanlıurfa haberleri