Sancaktepe'de binanın çatısından yükselen alevler korkuttu

İHA
Gündem haberleri İstanbul Yangın Asayiş
Sancaktepe'de binanın çatısından yükselen alevler korkuttu

İstanbul Sancaktepe'de bir binanın çatı katından yükselen alevler korku ve paniğe neden oldu.

İstanbul'da akşam saatlerinde bir binanın çatı katında yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Olay, saat 22.00 sıralarında Sancaktepe ilçesine bağlı Veysel Karani Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Caddesi üzerinde bulunan bir binanın çatı katında meydana geldi.

BİNANIN ÇATISINI ATEŞE VERDİ

İddiaya göre, alkol ve uyuşturucu madde bağımlısı olduğu öğrenilen Özgür Ç. tarafından binanın çatısı ateşe verildi. Yangın kısa sürede büyüyerek bütün katı sardı ve yan binaların çatısına sıçradı. Durumun bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınırken yangın dolayısıyla bütün mahalle sokağa döküldü.

Yangın söndürülürken binanın çatı katını ateşe veren Özgür Ç. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs polis otosuna bindirilirken mahalle halkı tarafından linç edilmek istendi.

Polis ekipleri öfkeli kalabalığı zor engelleyerek şahsı polis otosuna bindirip götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.,