Samsun'da metruk binada erkek cesedi bulundu

Gündem haberleri Asayiş samsun Van Hayatını kaybetti
Samsun'da metruk binada erkek cesedi bulundu

Samsun'un Bafra ilçesinde metruk binada bir erkek cesedi bulundu.

Samsun Bafra'da bir erkek şahıs metruk bir binada ölü olarak bulundu. Cansız bedeni bulunan Ahmet K., yakınları tarafından yerde hareketsiz yatarken görüldü. Olay yerindeki yakınları durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Metruk binanın konumuna gelen sağlık ekipleri ise 52 yaşındaki Ahmet K.'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. K.'nın kesin ölüm nedeni yapılan otopsiden sonra belli olacak. 

Samsun’un Bafra ilçesinde metruk binada bir kişi ölü olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi Fabrika Sokak’ta kendilerine ait metruk binada Ahmet K’nin (52) yerde hareketsiz yattığını gören yakınları, sağlık ekiplerine haber verdi.

OTOPSİ YAPILMAK ÜZERE HASTANE MORGUNA KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Ahmet K’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Cansız beden, otopsi yapılmak için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

ŞAHSIN BEDENİNDE KESİCİ VE DELİCİ ALET İZİNE RASTLANMADI

İlk incelemelere göre kesici ve delici alet izine rastlanmayan Ahmet K’nin ölümüyle ilgili polis soruşturma başlattı.

Van'da mesai arkadaşlarının ve ailesinin ulaşamadığı hemşire Özkan Karakurt da (44) evinde ölü bulunmuştu. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan Özkan Karakurt, işe gitmeyince, arkadaşları telefonla aradı. Ulaşamayan arkadaşları, durumu Karakurt'un ailesine haber verdi. Aile, oğullarının yaşadığı Van'ın İpekyolu ilçesi Şerefiye Mahallesi'ndeki evine giderek kapısını çaldı. Açılmayan kapıyı kıran aile, evde oğullarının cansız bedenini buldu.

 

Kaynak: AA

Samsun Van hayatını kaybetti