Salgında İstanbul için çok önemli açıklama

koronavirüs
Salgında İstanbul için çok önemli açıklama

İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu, İstanbul genelindeki koronavirüs durumuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin hizmet vermeye devam edeceği yeni binasının açılış törenine katılan İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu, koronavirüs salgınına ilişkin açıklamalarda bulundu.

"İSTANBUL'DA ARTIŞ YOK"

Açılış töreni öncesi konuşan İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu, “Dünyada örneği olmayan bir filyasyon ekibi ile koronavirüs sürecinde hem evde hem de hastanede destek veren sağlıkçılara yardımcı olan halkımıza çok teşekkür ediyorum. Koronavirüs sürecinde Türkiye dünya ülkeleri arasında en iyi sağlık hizmeti sunduğunu kanıtladı. 19 yıldır Türkiye'de hem altyapı hem de personel açısından hastanelerin iyileşmesini sağlayan Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. İstanbul'da Covid süresince 8 bin yataklı 8 tane hastaneyi vatandaşların hizmetine Cumhurbaşkanımızın önderliğinde sunduk. Sosyal mesafe maske ve aşıdan başka bir şansımız yok. İstanbul'da yaklaşık 15 gündür koronavirüs ile alakalı sayısal anlamda bir artış olmamakla birlikte Anadolu'da vakaların yükseldiği illerden İstanbul'a bir yansıma olacağını öngörüyoruz. Olmamasını temenni ederken herhangi bir olumsuzluk durumunda ise siz sağlık çalışanlarımız ve imkanlarımız dahilinde duruma müdahale edebileceğimizi biliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA

koronavirüs İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu Koronavirüs salgını koronavirüs haberleri istanbul vaka sayısı istanbul vaka artışı