Sakaryaspor eski başkanı Gökhan İn'in darp edildiği anları kaydeden eski kulüp yöneticisi çıktı

DHA
Sakarya Gündem haberleri
Sakaryaspor eski başkanı Gökhan İn'in darp edildiği anları kaydeden eski kulüp yöneticisi çıktı

Sakaryaspor eski başkanı Gökhan İn'in darp edildiği anları cep telefonu kamerasıyla çekip, sosyal medyada paylaşan Semih İlkis'in eski kulüp yöneticisi olduğu ortaya çıktı. İlkis, tutuklandı.

Eski Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'in, bir odada tokatlandığı anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Olay, 20 Eylül gecesi yayılan cep telefonu görüntüleriyle ortaya çıktı. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, görüntülerin yayılması üzerine derhal soruşturma başlattı. Görüntülerde, Gökhan İn'e iki kez tokat atan kişinin, kulübün reklam ve sponsorluk işlerinden sorumlu eski yönetici Cengiz Şen olduğu belirlendi. 

Sakaryaspor eski başkanı Gökhan İn'in darp edildiği anları kaydeden eski kulüp yöneticisi çıktı - Resim : 1

 

Semih İlkis adlı eski kulüp yöneticisi tarafından kaydedilen videoda, Cengiz Şen'in, Gökhan İn'e "Basın açıklaması yok artık abi, bu iş bitti. Birol'un aldığı 150 bin TL'yi sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni?" diyerek tokat attığı anlar yer aldı. Başkan Gökhan İn ise olaya sakin bir şekilde karşılık vererek, "Tamam oğlum, sakin ol. Kalp var bende, biliyorsun değil mi? Tamam" dedi.

ŞEN'İN SABIKA KAYDI ORTAYA ÇIKTI

'Yaralama' ve 'Tehdit' suçlarından toplamda 6 sabıka kaydı bulunan Cengiz Şen, olayın ardından İstanbul Beşiktaş'ta polis ekiplerince yakalandı.

Şen, 'Yağma' suçlamasıyla gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Soruşturma kapsamında, tokat görüntülerini kaydeden Semih İlkis hakkında da gözaltı kararı verildi. Dün polise teslim olan İlkis, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

İlkis tutuklandı. İlkis’in ifadesinde, “Yönetimle ilgili konuşuyorduk. Bir anda gaza geldik, tartıştık. Nasıl oldu anlamadım. Tokat atacağını bilmiyordum” dediği belirtildi.