Şakalaşan iki öğrenciden biri yaralandı, okula gelen veliler kavgaya tutuştu

Nevşehir Gündem haberleri
Şakalaşan iki öğrenciden biri yaralandı, okula gelen veliler kavgaya tutuştu

Nevşehir’de bir okulda şakalaşan iki öğrenciden birisi bıçakla elinden yaralanırken, olayı duyup okula gelen veliler kavga etti.

İddiaya göre, kentte bulunan bir okulda ders arasında kendi aralarında şakalaşmaya başladı. Şakalaşan öğrencilerden birisi cebindeki bıçağı çıkarınca, şakalaştığı öğrenci bıçağı almak istedi. Bıçağı almak isterken elinden yaralanan öğrenci okul idaresine müracaat etti. Bir öğretmeni tarafından Nevşehir Devlet Hastanesine götürülen öğrencinin gerekli tedavisi yapıldı. Durumu öğrenen öğrenci velileri de okula geldi. Okul bahçesinde karşılaşan iki veli ve yakınları bir anda birbirine girdi. Okul bahçesinde bekleyen polis ekipleri tarafları ayıramayınca takviye polis ekipleri istendi. Gelen takviye polis ekiplerinin müdahalesi ile kavga sonlanırken, kavgaya karışan taraflar da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Hem öğrencilerin şakalaşması hem de velilerin kavgası hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

DEDELERİN OKEY MASASINDAKİ TAŞ KAVGASI KIRAATHANEYİ KARIŞTIRDI

Muğla’nın Milas ilçesinde okey oynamak için bir kıraathanede toplanan bir grup dede arasında çıkan kavgada ıstakalar havada uçuştu. Baskı yapma, düzgün taş atmama yüzünden çıktığı öğrenilen kavgada güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler izleyenlere ‘pes’ dedirtti. Kavga sonucu hafif yaralanan öfkeli dedeler, daha sonra evlerinin yolunu tuttu.

Olay, Milas ilçe merkezinde bulunan bir kıraathanede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, emekli olan ve vakit geçirmek için bir kıraathanede toplanıp birlikte okey oynayan 4 yaşlı adam oldukça keyifli bir şekilde okey oynarken, masada bulunanlardan biri oyunu tamamladı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, okey oynarken oyunu bitiremediği için gerildiği gözlenen dedelerden biri üstünde bulunan diğer dedeye öfkelendi. Sakin bir şekilde başlayan kavgada yenilen dedelerden biri üstünde oturan diğer dedeye bağırıp eline aldığı ıstaka ile hafif şekilde vurdu. Bu hamleden sonra daha da şiddetlenen kavgada aynı masada okey oynayan iki dede birbirlerini ıstaka ile darp ettiler.

Okey masasındaki diğer ortakların müdahil olmadığı kavgada, kavga eden öfkeli dedeleri garson ayırdı. Dedelerden biri başından aldığı darbe nedeniyle yaralanırken ilginç kavga güvenlik kamerasına böyle yansıdı.