Sağlık Bakanı Koca'dan öldürülen doktor "Ekrem Karakaya" ile ilgili açıklama: Doktor önlüğünü şiddetin lekesinden korumak için kararlılıkla çalışacağız

Dr. Ekrem Karakaya Sağlık Bakanlığı Sağlık Fahrettin Koca Konya
Sağlık Bakanı Koca'dan öldürülen doktor "Ekrem Karakaya" ile ilgili açıklama: Doktor önlüğünü şiddetin lekesinden korumak için kararlılıkla çalışacağız

Bugün Konya Şehir Hastanesi'nde meydana gelen silahlı saldırıda doktor Ekrem Karakaya'nın öldürülmesiyle ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Bakan Koca, "Doktor önlüğünü şiddetin lekesinden korumak için kararlılıkla çalışacağız" dedi.

Bugün Konya Şehir Hastanesi'nde meydana gelen silahlı saldırıda doktor Ekrem Karakaya'nın öldürülmesiyle ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Bakan Koca, "Doktor önlüğünü şiddetin lekesinden korumak için kararlılıkla çalışacağız." dedi.

"HALKIMIZDAN HEKİMİNE KARŞI DAHA ÖZENLİ BİR TUTUM BEKLİYORUM"

Sosyal medyadan açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Doktor önlüğünü şiddetin lekesinden korumak için kararlılıkla çalışacağız. Herkes bundan emin olsun. Bugün kaybettiğimiz arkadaşımız Dr. Ekrem Karakaya’nın ailesi, tüm sağlık camiası emin olsun. Halkımızdan hekimine karşı daha büyük bir saygı, daha özenli tutum bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Bakan Koca olayın ardından yaptığı ilk açıklamada da şu ifadeleri kullanmıştı:

"Konya Yunak İlçe Devlet Hastanesinden bir güvenlik görevlisi, Konya Şehir Hastanemizde bir hekim arkadaşımıza silahıyla ateş ederek onu hayattan kopardı. Olayda kendisi de öldü. Adli makamlar dehşet saçan canilik konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Milletimizin başı sağ olsun."

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Konya şehir hastanesi Doktor Ekrem Karakaya Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dr ekrem karakaya