Sadece 22 bin liralık ete düşkün olan papağan Ayaz, diğer etleri gagasıyla itiyor

Viral videolar İzmir Gündem haberleri

İzmir'de kasap Mehmet Günbey'in beslediği papağan, et seçmesi ile sosyal medyada gündem oldu. Sadece lüks et yiyen papağanın tek yediği et, Japon Kobe sığırından elde edilen Wagyu eti. Kilosu ise 22 bin liradan satışa sunuluyor.

İzmir'de kasap Mehmet Günbey'in beslediği papağan gurmeliği ile görenleri şaşırtıyor. Papağanın sadece lüks eti tercih ettiği görüntüler ise sosyal medyada güne damga vurdu.

PAPAĞAN AYAZ SADECE 22 BİN LİRALIK ETİ YİYOR

Kasap Günbey, papağanı Ayaz’ın Wagyu etini çok sevdiğini belirterek, “Normal eti yemiyor ama 22 bin liralık etin tadına doyamıyor. Bu eti kendimiz yemiyoruz ama papağanımıza yediriyoruz” dedi.

İzmir Torbalı'da, Japon Kobe sığırından elde edilen Wagyu etinin kilosunu 22 bin liraya satan kasap Mehmet Günbey, papağanı Ayaz'ı da bu etle besliyor. Öyle ki, papağan Ayaz normal et uzatıldığında gagasıyla o eti atıyor, sadece Wagyu etini yiyor. Günbey, "Papağanımız Ayaz’ın bu ete olan hassasiyetini tesadüf eseri anladık.

Normal eti yemiyor ama Wagyu etini verdiğimizde yiyor. Normal eti gagasıyla atıyor ama 22 bin liralık etin tadına doyamıyor. Bu eti kendimiz yemiyoruz ama papağanımıza yediriyoruz. Zaten çok fazla et tüketebilecek bir hayvan değil. Bir de kendisi çok sevimli olduğu için bu duruma katlanıyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

İzmir Ayaz papağan