Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu: Ne topraklarımızdan fedakarlık ederiz ne de başkalarının topraklarına göz dikeriz

Saadet Partisi Gündem haberleri Temel Karamollaoğlu Mersin
Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu: Ne topraklarımızdan fedakarlık ederiz ne de başkalarının topraklarına göz dikeriz

Partisinin, Mersin'deki Toroslar İlçe Başkanlığını ziyaret eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, buradaki açıklamalarında, "Biz ne topraklarımızdan fedakarlıkta bulunuruz ne de başkalarının topraklarına göz dikeriz" dedi.

Mersin'de partililerle bir araya gelen Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, iktidara geldikleri takdirde, komşu ülkelerle bağlarla güçlendirmek için çabalayacaklarını belirterek "Biz ne topraklarımızdan fedakarlıkta bulunuruz ne de başkalarının topraklarına göz dikeriz. Orta Doğu, Allah nasip ederse bugünkü sınırlar içinde birbiriyle yaklaşacak" dedi.

Karamollaoğlu, partisinin Toroslar İlçe Başkanlığını ziyaret etti, partililerle bayramlaştı.
Burada konuşan Karamollaoğlu, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde başarılı sonuç almaları halinde Türkiye'nin değişeceğini ve yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.

Karamollaoğlu, seçimin kritik olduğunu belirterek, "İnşallah Millet İttifakı başarılı olursa yeni dönemde Türkiye'nin en güçlü siyasi görüşü, milli görüş olacak. Biz çok netiz, ifadelerimiz de net. Biz yabancılarla işbirliği yapmayız, ülkemizin bütünlüğünü, bağımsızlığını, kalkınmasını bir numaralı mesele olarak görürüz." dedi.

İktidara geldiklerinde problemleri hızlı çözeceklerini dile getiren Karamollaoğlu, "Biz Türkiye'yi bir baştan bir başa sanayi tesisleriyle doldurmaya mecburuz. Her ilde yatırım olacak." ifadesini kullandı.

Komşu ülkelerle bağları güçlendirmek için çalışacaklarını anlatan Karamollaoğlu, "Biz ne topraklarımızdan fedakarlıkta bulunuruz ne de başkalarının topraklarına göz dikeriz. Orta Doğu, Allah nasip ederse bugünkü sınırlar içinde birbiriyle yaklaşacak." diye konuştu.

 

Kaynak: AA

saadet partisi Temel Karamollaoğlu Mersin Gündem haberleri