Restoranda feci ölüm! Masterchef Somer Sivrioğlu'ndan açıklama geldi: Kapatıyoruz

MasterChef Türkiye
Restoranda feci ölüm! Masterchef Somer Sivrioğlu'ndan açıklama geldi: Kapatıyoruz

Masterchef Türkiye jüriliği ile bilinen ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun Nispetiye Caddesi'ndeki restoranında istinat duvarı müşterilerin üzerine çökmüş ve Ürdünlü eski diplomat Subbed hayatını kaybetmişti. Yaşanan feci olayla ilgili Somer Sivrioğlu'nun restoranından açıklama geldi.

İstanbul Beşiktaş'ta ünlü şef Somer Sivrioğlu’nun 3 ay önce devraldığı lüks restoranın istinat duvarı iki gün önce çöktü. Duvarın altında kalan iki kişi ağır yaralandı. Ürdünlü eski diplomat Ahmet Salim Subbed yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Somer Sivrioğlu'na ait Efendy isimli restorandan, yaşanan olayla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, "20 Mayıs Cuma gecesi restoranımızın da içinde bulunduğu yerleşimin istinat duvarının çökmesi sonucu yaşanan tahlisiz olaydan dolayı derin bir üzüntü duyuyoruz" denilirken, şu ifadeler kullanıldı:

"Kaza anında kaldırımda bulunan ve hayatını kaybeden Sayın Ahmet Salim Subbed'in ailesine başsağlığı diliyoruz. Acılarını derinden paylaşıyoruz.

Medyaya yansıyan ve bizi de derinden üzen elim kaza ve acı kayıp nedeniyle bir takım gerçek dışı haberler paylaşılarak kamuoyu yanlış yönlendirilmektedir. Bu talihsiz kaza ve acı kayıp sebebiyle restoranımızı bir süre kapattığımızı kamuoyuna duyururuz."

Restoranda feci ölüm! Masterchef Somer Sivrioğlu'ndan açıklama geldi: Kapatıyoruz - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef Somer Sivrioğlu Restoranda feci ölüm