Ramazan Pişkin'in katil zanlısı adliyeye böyle götürüldü

İSTANBUL/ İHA
Sosyal Medya Gündem haberleri son dakika

Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak bilinen Ramazan Pişkin'in katil zanlısı E.B. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye işte böyle götürüldü.

"Diyarbakırlı hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin işlettiği çay ocağında uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Saldırının ardından yakalanan cinayet zanlısının emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

ADLİYEYE BÖYLE GÖTÜRÜLDÜ

Öte yandan olayla ilgili yeni detaylara ulaşıldı.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlının saldırıyı gerçekleştirdikten sonra Aksaray'a kadar yürüdüğünü, buradan otobüsle Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı'na gittiğini ve sonra Hacıhüsrev Mahallesi'ne geçtiğini tespit etti.

Çalışmasını derinleştiren polis ekipleri, adresini belirlediği şüpheliyi operasyonla gözaltına aldı.

Zanlının babasına ait iş yerinin de Pişkin'in iş yerine yakın bir bölgede olduğu öğrenildi.

Bu arada, şüphelinin yakalandığı ev basın mensupları tarafından görüntülendi.

Zanlının bir süredir yalnız yaşadığı, annesinin iki hafta önce evden ayrıldığı öğrenilirken, iki katlı binanın giriş katında yer alan dairenin dağınık olduğu görüldü.

KOMŞUSU KONUŞTU

Cinayet şüphelisinin komşusu Faruk Öztürk, olayı duyduğunda şoke olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Şahsı tanıyoruz. Komşumuzdu. Gerçekten kendi halinde bir çocuk. Bu nasıl oldu ilerleyen zamanlarda inşallah aydınlanacak. Madde bağımlısı olduğuyla ilgili bir şey görmedik, yalan olmasın. Evde annesi ve ablası da vardı. Ancak birkaç gündür annesi evde yoktu. Ailesiyle ilişkileri iyiydi, bir sıkıntı yoktu. Bazı tartışmalar oluyordu ama o kadar şiddetli değildi."