Ramazan Hoca kimdir? 'Filozof Ramazan' olarak tanınan Ramazan Pişkin öldürüldü mü?

İstanbul/haberglobal.com.tr
Kimdir Sosyal Medya

Sosyal medyada Diyarbakırlı Ramazan Hoca lakabıyla tanınan Ramazan Pişkin bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Peki, Diyarbakırlı Ramazan Hoca öldürüldü mü? Diyarbakırlı Ramazan Hoca kimdir, nereli ve kaç yaşında? 'Filozof Ramazan' olarak tanınan Ramazan Böçkün ile ilgili merak edilenler...

Diyarbakır'da Ulu Camii’de yaptığı konuşmalar ve videolarla tanınan Diyarbakırlı Ramazan Hoca uğradığı bıçaklığı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Diyarbakır'daki tarihi Ulu Camii'de dini sohbetlerde bulunan ve geçmişte 'Deli' şimdilerde ise 'Ramazan Hoca' ve 'Filozof Ramazan' olarak anılan Ramazan Böçkün'ün ölüm haberini alan kişiler konuyla ilgili araştırmalara başladı.

DİYARBAKIRLI RAMAZAN HOCA 'RAMAZAN PİŞKİN' KİMDİR?

Diyarbakırlı 46 yaşındaki Ramazan Pişkin, kendini İslamiyet’e adamış birisi. Küçük yaşlardan beri İslam’ı araştırıp dini kitaplar okuyan Ramazan Pişkin, bir süre sonra çevresinden “Deli” damgası yemeye başladı. Hiç kimseyi umursamayan Ramazan Pişkin, küçük yaşlardan araştırıp öğrendiği bilgileri Ulu Cami’de vatandaşlara anlatmaya başladı.

DİYARBAKIRLI RAMAZAN HOCA ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Sosyal medyada "Diyarbakırlı Ramazan hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin, Fatih'te iş yerinde defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Olay, bugün öğle saatlerinde Cerrahpaşa'daki Ramazan Pişkin'e ait iş yerinde meydana geldi. Pişkin iş yerinde defalarca bıçaklanarak öldürüldü. İhbar sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis kaçan saldırganı arıyor.