Polis memuru bir erkekle gördüğü eski eşi Yasemin Ağır'ı katletti! Kahreden detay ortaya çıktı

Bursa Gündem haberleri kadın cinayeti

Bursa'da kentin en işlek caddelerinden birinde boşanma aşamasında olduğu eşi Yasemin Ağır'ı bir erkekle gören polis Bilal Ağır dehşet saçtı. Yasemin Ağır'ı tabancayla öldürüp, Yahya A. ve Şeyma Ü.'yi de yaralayan polis memuru Bilal Ağır tutuklanırken, ortaya çıkan gerçek kahretti.

Olay, 12 Ocak'ta Nilüfer ilçesi, Odunluk Mahallesi'nde meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Bilal Ağır, Akademi Caddesi'nde otomobili ile ilerleyen eski eşi Yasemin Ağır'ı yanında bir erkekle görünce aracın önünü kesti.

Eşi ile yanındaki Yasemin Ağır'ı araçtan indirip, darbeden Bilal Ağır, daha sonra belinden çıkardığı tabanca ile peş peşe ateş etti. Yasemin Ağır ile Yahya A. kanlar içinde kalırken, olay sırasında yoldan geçen Şeyma Ü.'ye kurşunlardan biri isabet etti. Yaralılar, hastanelere sevk edilirken, Sakarya Ortaokulu'nun da müdürü olan Yasemin Ağır hayatını kaybetti. Yahya A.'nın sağlık durumunun ağır olduğu, Şeyma Ü.'nün ise tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Sabah'tan Tuna Çam'ın haberine göre; bir kıskançlık cinayeti olarak değerlendirilen olayda yeni detaylar ortaya çıktı.

SAKARYA ORTAOKULUNUN MÜDÜRESİYMİŞ

Gözü dönen polis eşi tarafından cadde üzerinde infaz edilen Yasemin Ağır'ın, Osmangazi ilçesindeki Sakarya Ortaokulunun Müdürü olduğu ortaya çıktı.

Eğitimci Yasemin Ağır, okulun tadilat işleriyle ilgilenirken, tadilatın başındaki usta olan Yahya A.'yı da yanına alarak malzeme temini için bölgedeki iş yerine gittikleri ileri sürüldü. 

BELEDİYENİN TADİLAT YAPTIRDIĞI FİRMANIN SORUMLUSUYMUŞ

Diğer yandan okulun tadilatını yaptıran Bursa Büyükşehir Belediyesinin, tadilat işini verdiği firma, Yahya A'yı, okulda devam eden tadilat işlerini takip etmesi ve işi sorunsuz bir bitirmesi için görevlendirmiş.

Okul Müdürü Yasemin Ağır ve usta Yahya A.'nın, cadde üzerindeki şantiyeden malzeme alarak okula geri dönecekleri ileri sürüldü.

Kaynak: Haber Global TV

Bursa polis memuru yasemin ağır