Platonik aşık dehşet saçtı: Hançerle öldürdü

Adana
Platonik aşık dehşet saçtı: Hançerle öldürdü

Adana'da kan donduran bir olay yaşandı. 17 yaşındaki genç, platonik aşk yaşadığı kızı, yanında sevgilisi ile görünce dehşet saçtı. Ayrılmasını istedi ancak olumlu cevap alamayınca talihsiz gencin kalbine hançer sapladı.

Adana merkez Seyhan ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana geldi.

SEVGİLİSİNİ TERKETMESİNİ İSTEDİ 

İddiaya göre, M.Y.Y. (17) erkek arkadaşı E.T. (16) ve sevgilisi olduğu öne sürülen E.Y. (16) ile birlikte İsmetpaşa'ya geldi. Bir süre burada banklarda oturan gençlerin yanına E.Y.’ye platonik aşık olan A.S.Y. (17) geldi. Zanlı E.Y.’yi kendisinin sevdiğini söyleyip M.Y.Y.’nin onu terk etmesini istedi.

REDDEDİLİNCE HANÇERLE SALDIRDI 

Ancak M.Y.Y. bu durumu kabul etmeyince zanlı yanında getirdiği hançeri çıkartarak saldırdı. Saldırıda M.Y.Y. kalbiden, yanındaki arkadaşı da bacağından yaralandı.

Bu sırada olayı gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulans ile yaralılar hastaneye kaldırılırken, kalbi duran M.Y.Y. hayata döndürüldü. Ameliyata alınan M.Y.Y. kurtarılamadı. Diğer yaralının ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

GÖZALTINA ALINDI

Zanlı ise polis tarafından gözaltına alındı. Genç kız E.Y. ise olay yerine gelen kız arkadaşına sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

Polis aracının içinde yaşadığı dehşetin şokunu atlamayan genç kız bir süre sonra ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: İHA

Adana platonik aşk dehşet bıçaklı saldırı hançer