Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Haber Global'de kentsel dönüşüm sürecini anlattı

pendik İstanbul

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından kentsel dönüşümün önemi bir kez daha gün yüzüne çıkmış oldu. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçedeki kentsel dönüşüm sürecine ilişkin Haber Global'de açıklamalarda bulundu.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçedeki kentsel dönüşüm sürecine ilişkin Haber Global canlı yayınında değerlendirmelerde bulundu.

Cin, "6 Şubat depreminden sonra hakikaten Türkiye'nin önemli sorunlarının başında deprem geldiği bir kez daha gerçekler ortaya serilmiş oldu. Dolayısıyla Türkiye'nin de İstanbul'un da Pendik ilçesi olarak birinde öncelikle meselelerinin kentler dönüşümle ilgili olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Tabii biz Pendik'te bununla ilgili alt yapı çalışmalarının oluşmasıyla ilgili göreve geldiğimiz andan itibaren de önceki dönemlerde de ciddi çalışmalarının olduğunu biliyoruz yapıyoruz. Biz göreve geldiğimiz zaman da bu altyapı çalışmalarına önem vererek hızlı şekilde yol alana devam ettik. Bununla ilgili altyapı oluşmasıyla ilgili plan çalışmalar ile ilgili Pendik'te artık belli bir seviyeye ulaştık şu anda Pendik'in yüzde 95'inin planlandığını ve bu alanlarda rahatlıkla yapılaşmanın olabileceğini hep beraber vatandaşlarımızla beraber görüyoruz." dedi.

 




Kaynak: Haber Global TV

kahramanmaraş deprem İstanbul Pendik kentsel dönüşüm