Para çekemeyince ATM'yi kırdı

Kocaeli
Para çekemeyince ATM'yi kırdı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, ATM'den para çekmeye çalışan kişi, iddiaya göre parayı alamayınca makineye vurarak hasar verdi. Polis, ATM'ye zarar veren kişiyi tespit etmek için çalışma başlattı.

Gölcük Çiftlik Mahallesi’nde bulunan bir özel hastanenin önündeki ATM’den para çekmeye çalışan kişi, iddiaya göre istediği parayı alamayınca makineye vurarak zarar verdi. ATM’ye zarar veren kişi olay yerinden uzaklaşırken, vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis incelemede bulunurken, ATM’ye zarar veren kişiyi tespit etmek için çalışma başlattı.

Sivas'ta ise bir bankanın otomatik para çekme makinesinde (ATM) unutulan bin TL, sahibine ulaştırılması için polise teslim edildi. Kent merkezinde, Atatürk Caddesi üzerindeki bir bankanın ATM'sine giden bir kişi, çekildiği halde cihazdan alınmayan bin TL buldu. Parayı alan kişi, cadde üzerinde bulunan esnaflardan Harun Köse'ye (22) teslim etti. Bir süre paranın sahibini bekleyen Köse, kimse gelmeyince polisi aradı. ?İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Köse'den parayı teslim aldı. Paranın sahibinin bulunması için polis ekipleri çalışma başlattı. Parayı polise teslim eden Harun Köse, "Bir amca geldi ve paranın ATM'de unutulduğunu, sahibi geldiğinde vermemi istedi. Ben de bekledim, kimse gelmeyince polise haber verdim. Parayı polise teslim ettim" dedi. 

Kaynak: DHA

ATM Kocaeli