Özel okul ödemeleriyle ilgili açıklama

Özel okul ödemeleriyle ilgili açıklama

Türkiye Özel Okullar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Dal, özel okulların uzaktan eğitime hazır olduğunu belirtirken ödemeler hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Türkiye Özel Okullar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Dal, uzaktan eğitimle başlayacak olan yeni eğitim öğretim dönemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Dal, "Tatil süresince özel okullar ciddi yatırımlar yaptı. Okulların altyapı eksiklikleri tamamlandı, internet için sunucular yenilendi, yeni programlar alındı ve uzaktan eğitimi daha nitelikli hale getirmek için adımlar atıldı" dedi.

Koronavirüs tedbirleri hakkında Dal, "Özel okullarımız her türlü koşulda yüz yüze de olsa uzaktan da olsa eğitim vermeye hazır. Okullarımızla da öğretmenlerimizle de yeni eğitim öğretim yılına hazırız" diye konuştu.

SERVİS VE YEMEK ÜCRETLERİ

Dal, servis ve yemek ücretleri hakkında ise, "Yüz yüze eğitime telafi için müsaade edilmediğinden ve 21 Eylül'de yeni eğitim öğretim yılına başlanacağından, geçen yılın hesabını özel okulların artık bekletmemesi gerekiyor. Bu noktada velilerimiz okullarıyla görüşerek varsa alacakları bunları mahsuplaşabilirler"

Kaynak: AA

Özel okul özel okul ücretleri