Otobüs şoförü sinirden çıldırdı!

Gündem haberleri Bursa

Bursa’da otobüs şoförüyle kadın yolcu arasında tartışma çıktı. İkili arasındaki tartışma kameraya işte böyle yansıdı.

Bursa’da beklemesini istediği otobüs şoförüyle kadın yolcu arasında tartışma çıktı. İkili arasındaki tartışma kameraya yansırken, tarafları otobüsteki yolcular sakinleştirmeye çalıştı.

SİNİRLİ ŞOFÖR VE KADIN YOLCU ARASINDA TARTIŞMA

Olay, 19-İ numaralı otobüste meydana geldi. İddiaya göre, yaşlı bir yolcunun durakta otobüsten indiği gören otobüsteki başka vatandaş, otobüs şoförüne 5 dakika beklemesini istedi.

Kadın yolcunun hitabına sinirlenen otobüs şoförü, yolcuyla tartışmaya başladı. Öfkeli sürücü, kadın yolcuya 'kimsin lan' diye bağırması tepkilere yol açarken, tarafları vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

Tartışma anı ise vatandaşlar tarafından görüntülendi.

BURSA'DA BAŞIBOŞ ATLAR TRAFİĞİ ZORA SOKTU

Bursa’da başıboş atlar cadde üzerinde ilerledi. Araç sürücülerine zor anlar yaşatan atlar kameraya yansıdı.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde başıboş atlar ana caddeye çıktı. Dakikalarca sürü halinde ilerleyen atlar bazı sürücülere zor anlar yaşattı.

Atların dakikalarca cadde üzerinde ilerlediği görülürken, bir süre sonra gözden kayboldu. O anlar otomobil sürücüsü tarafından kaydedildi.

BURSA'DA MERCEK BULUTU GÖRÜLDÜ

Bursa’da sabah saatlerinde Uludağ semalarında mercek bulutu görüldü. O anlar vatandaşları heyecanlandırdı.

Bursa’nın Yıldırım, Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinden görülen ve yaklaşık 1 saat bozulmadan kalan mercek bulutu görenlerin ilgisini çekti.

Mercek bulutunu gören vatandaşlar, o anları kamerayla kayda aldı. Mercek bulutları, dalga şeklindeki hava akımının sıcaklığının en düşük olduğu tepe kısımlarında oluşuyor. Mercek bulutları, 2 bin metre ile 5 bin metre arasındaki irtifada görülüyor.

Kaynak: İHA