Ordu'da Eda Evli, erkek arkadaşı tarafından boğularak öldürüldü! Annesinin sözleri yürek yaktı

Gündem haberleri Ordu

Ordu’nun Altınordu ilçesinde S.Ş., arkadaşı Eda Evli'yi boğarak öldürdü. Evli'nin, cinayet öncesinde erkek arkadaşının telefonuna indirdiği KADES uygulamasının butonuna basarak polis çağırdığı da öğrenildi. Eda son yolculuğuna uğurlanırken sosyal medyadaki bir mesajı da dikkat çekti.

Ordu'daki olay, Altınordu ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün gece S.Ş. (36), doğum gününü kutlamak için kız arkadaşı Eda Evli (22) ile yaşadığı evde buluştu.

İddiaya göre, çift arasında sabaha karşı tartışma çıktı. Bu sırada Eda Evli, polisi aramak istedi ancak çantasını S.Ş.’nin aracında unuttuğu için arayamadı.

KADES'İ S.Ş.'NİN TELEFONUNA İNDİRMİŞ

S.Ş.’nin cep telefonuna Kadın Destek Uygulaması'nı (KADES) indiren Eda Evli’nin butona basması sonucu olay yerine polis ekipleri intikal etti. Ekipler, olay yerine geldiklerine eve camdan girerek, genç kadını yerde yatar vaziyette buldu.

Ordu'da Eda Evli, erkek arkadaşı tarafından boğularak öldürüldü! Annesinin sözleri yürek yaktı - Resim : 1

AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI, KURTARILAMADI

Boğazından ip benzeri bir cisim ile boğulan kadını bulan ve durumun 112'ye bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadının ağır yaralı olduğunu belirledi. Olay yerinde ilk müdahalenin ardından Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kadın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

CİNAYET ZANLISI OLAY YERİNDE TESLİM OLDU

Cinayet zanlısı S.Ş.'nin olay yerinde polise teslim olduğu ve gözaltına alındığı öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri, S.Ş.’nin yaşadığı evde ve aracında incelemelerde bulunurken, konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

"KIZIM KALKSANA, SENİN KALKMA SAATİN GELDİ"

Ordu'da sevgilisi S.Ş.'nin (36) boğarak öldürdüğü Eda Evli'nin (22) cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınıp Kabadüz ilçesine bağlı Başköy Mahallesi'ndeki babaevine götürüldü.

Burada helallik alındıktan sonra Evli'nin cenazesi, aynı mahalledeki Dikenli Camisi'ne getirildi. Cenazede Evli'nin annesi Dilek, kız kardeşi Merve ve yakınları gözyaşı döktü.

Ordu'da Eda Evli, erkek arkadaşı tarafından boğularak öldürüldü! Annesinin sözleri yürek yaktı - Resim : 2

Acılı anne tabutun başında "Kızım kalksana, senin kalkma saatin geldi" diyerek ağıt yaktı. Evli'nin cenazesi, ikindi vakti kılınan namazın ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

Ordu'da Eda Evli, erkek arkadaşı tarafından boğularak öldürüldü! Annesinin sözleri yürek yaktı - Resim : 3

Eda Evli'nin geçen ay sosyal medya hesabından kendi fotoğrafını paylaşıp, altına 'El üstünde tut diye tabuta mı gireyim' yazdığı da ortaya çıktı.

Öte yandan gözaltına alınan S.Ş.'nin emniyetteki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA

Ordu kadın cinayeti Ordu haberleri