Ordu'da çıkan fırtınada ağaca tutunarak duran vatandaş kamerada

ORDU / DHA
Ordu Gündem haberleri

Ordu'da kaldırımda yürürken kuvvetli rüzgar ile sürüklenen kişi ağaca tutunarak ayakta kalmaya çalıştı. O şaşırtıcı anlar kameraya yansıdı.

Ordu'nun Akkuş ilçesinde kuvvetli rüzgar etkili oldu. Rüzgar nedeniyle kaldırımda yürüdüğü sırada sürüklenen bir kişi, ağaca tutunarak ayakta kalmaya çalıştı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

AĞACA TUTUNDU, UÇMAKTAN KURTULDU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günler öncesinden yaptığı uyarıların ardından Ordu’da kuvvetli rüzgar etkisini gösterdi. Kent genelinde sabah saatlerinde başlayan rüzgar, birçok ilçede de etkili oldu. Ordu’nun rakımı yüksek ilçelerinden Akkuş'ta saatte 45 kilometre hızla esen rüzgar hayatı olumsuz etkiledi.

Kuvvetli rüzgar ile kaldırım üzerindeki kovalar ve elbise tezgahları uçtu. Kaldırımda yürüyen bir kişi ise rüzgara kapılarak, sürüklendi. Ağaca tutunarak ayakta kalmaya çalışan kişi, rüzgarın hızını düşürmesi ile yürümeye devan etti. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi. Öte yandan olayda yaralanan olmazken, sokaktaki bazı araçlarda hasar oluştu.