Onları ölüm bile ayıramadı: İki kardeş art arda hayatını kaybetti

Hayatını kaybetti Kastamonu Gündem haberleri
Onları ölüm bile ayıramadı: İki kardeş art arda hayatını kaybetti

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde yaşayan ve çeşitli hastalıkları nedeniyle tedavi gören iki erkek kardeş bir gün arayla hayatını kaybetti.

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde yaşayan Mustafa ve Yaşar Codur kardeşler bir gün arayla hayatını kaybetti.

İlçeye bağlı Gökçün köyündeki kardeşlerden birisi akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede diğeri ise damar tıkanıklığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. 

 İki kardeş bir gün arayla vefat etti

2 KARDEŞ BİR GÜN ARAYLA HAYATA VEDA ETTİLER

Edinilen bilgiye göre, İnebolu ilçesine bağlı Göçkün köyünde Mustafa Codur ve kardeşi Yaşar Codur, hastalıkları sebebiyle 1 gün arayla hayatını kaybetti.

İlk olarak bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Mustafa Codur, yaşama veda etti. Mustafa Codur, köyünde toprağa verildi.

 İki kardeş bir gün arayla vefat etti

İKİ KARDEŞİN CENAZESİ YAN YANA DEFNEDİLDİ

Cenazenin ardından damar tıkanıklığı sebebiyle sevk edildiği Ankara’daki bir hastanede tedavi gören Yaşar Codur’dan da acı haber geldi. Kardeşinin hayatını kaybetmesinin hemen ertesi günü Yaşar Codur, damar tıkanıklığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede can verdi. Kardeşlerin peş peşe hayata veda etmesi "onları ölüm bile ayıramadı" dedirtti.

Codur’un cenazesi, Ankara’dan köyüne getirilerek kardeşinin yanında defnedildi. İki kardeşin peş peşe hayatını kaybetmesi ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. 

 

 

Kaynak: İHA