Oltayla yarım ton ağırlığında dev orkinoslar yakaladı

İHA
İzmir Denizli
Oltayla yarım ton ağırlığında dev orkinoslar yakaladı

Denizlili iş insanı Alptuğ Önal İzmir ilinde Alaçatı açıklarında oltayla yaklaşık yarım ton ağırlığındaki mavi yüzgeçli orkinoslar yakaladı.

Denizlili iş insanı Önallar Gıda Yönetim Kurulu üyesi Alptuğ Önal, sportif balık avcılığı kapsamında İzmir ilinde Alaçatı açıklarında yaklaşık yarım ton ağırlığındaki mavi yüzgeçli orkinoslar yakalayıp teknesine çekti. Oltayla yakaladığı dev orkinosları “5. Geleneksel Orkinos İkramı” etkinliğinde, mangalda hazırlanarak davetlilere sunuldu.

Etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, DSO Başkanı Selim Kasapoğlu, DTO Başkanı Uğur Erdoğan ve MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve birçok protokol üyesi, iş adamı ile davetliler etkinliğe katıldı.

Oltayla yarım ton ağırlığında dev orkinoslar yakaladı - Resim : 1

Aynı zamanda Uluslararası Oyun Balıkları Derneği üyesi de olan Önallar Gıda Yönetim Kurulu üyesi Alptuğ Önal, “15 yıldır hobi olarak balık avcılığı yapıyorum. Alaçatı açıklarında gece boyunca balık tutmak için çalıştık. Sabah karşı sonuçları almaya başladığımızda gün doğmaya başladı. Sabah saatlerine kadar birçok orkinos balığı yakaladık. Bunu çevremle paylaşmayı da ayrıca seviyorum. Orkinos avına ilk çıktığımda bunu etkinlik olarak düzenlemiştik. Ardından ise bunu her yıl düzenli olarak yapmaya başladık. Bu yılda beşincisini gerçekleştirdiğimiz balık yemeği etkinliğine katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Böyle bir etkinliğe imza atmak onur ve gurur verici” dedi.