Öldü öldü dirildi! 6 defa kalbi durdu, 7 defa çalıştırıldı

İstanbul Gündem haberleri
Öldü öldü dirildi! 6 defa kalbi durdu, 7 defa çalıştırıldı

İnanılmaz olay İstanbul'da yaşandı. Direksiyon başında kalp krizi geçiren 62 yaşındaki Sedat Çaycı'nın kalbi tam 6 kez durdu. Doktorların ölüm raporu bile hazırladığı Çaycı, doktorların çabası sonucu hayata döndürüldü.

İstanbul'da kalp krizi geçiren Sedat Çaycı'nın kaldırıldığı hastanede iki kez kalbi durdu. Yoğun bakıma alınan hastanın 4 kez daha kalbi durdu, Doç. Dr. Fatih Uzun ve ekibi tarafından uzun uğraşlar sonucunda yeniden hayata döndü.

ÖLÜM RAPORU BİLE HAZIRLANDI

Akşam gazetesinin haberine göre; direksiyon başında kalp krizi geçiren Sedat Çaycı'nın (62), kaldırıldığı hastanede iki kez kalbi durdu. 25 dakika masaj yapan doktorlar sonuç alamayınca aileye 'hastayı kaybettik' dedi ve ölüm kağıdı hazırladı. Ancak son anda Çaycı, kalp masajına cevap verdi ve ambulansla Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

YOĞUN BAKIMDA 4 KEZ DAHA KALBİ DURDU

Yoğun bakıma alınan hastanın 4 kez daha kalbi durdu, Doç. Dr. Fatih Uzun ve ekibi tarafından uzun uğraşlar sonucunda yeniden hayata döndü. Doç. Dr. Uzun, toplam 40 dakika kalp masayı yaptıkları hastanın tıkalı kalp damarlarını açtıklarını ve 5 gün yoğun bakımda tuttuklarını söyledi. 6 kez kalbi durmasına rağmen hekimlerin ısrarlı kalp masajıyla yaşama döndürülerek iyileşen Sedat Çaycı ise "Önce Allah sonra doktorlarımın sayesinde yaşıyorum. Hastanede çok iyi tedavi edildim" diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

İnanılmaz olay İstanbul kalp krizi