Okulda 'cinsel içerikli şarkı' iddiası! Valilik soruşturma başlattı

İHA
Bursa Gündem haberleri Asayiş
Okulda 'cinsel içerikli şarkı' iddiası! Valilik soruşturma başlattı

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bulunan Dr. Necla Yazıcıoğlu İlkokulu'nda küçük çocuklara cinsel içerikli şarkı söylendiği iddiası üzerine Valilik tarafından soruşturma başlatıldı.

Bursa'da bir rap şarkıcısının mezun olduğu okulun bahçesinde 6-10 yaş çocuklarına cinsel içerikli şarkı söylediği iddia edildi. Bursa Valiliği olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve müfettiş görevlendirildiğini açıkladı.

Merkez Osmangazi ilçesinde Dr. Necla Yazıcıoğlu İlkokulu'nda 12 Haziran'da etkinlik düzenlendi. Etkinlikte sahne alan şarkıcının cinsel içerikli şarkılar söylediği ileri sürüldü. Görüntüler sosyal medyada yer alınca Bursa Valiliği soruşturma başlattı.

Valilik açıklamasında, "Bazı sosyal medya hesapları ile basın yayın organlarında 'İlkokulda Rezalet, Küçük Çocukları Ahlaksızlıklarla Zehirliyorlar' başlığı altında yayınlanan haberde, ilimizdeki bir okulda okulumuz personeli olmayan Emirhan Çakal isimli bir şahsın okul bahçesinde şarkı söylediği, bu şarkı sözlerinin ahlaki değerlere uygun olmadığı, çocukların psikolojik ve sosyal gelişimini olumsuz etkileyeceği göz önünde bulundurularak sorumluluğu bulunanlar hakkında Valiliğimizce gerekli inceleme ve soruşturmayı yapmak üzere Eğitim Müfettişleri görevlendirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.