Niğde'de feci kaza: 16 yaşındaki çocuk feci şekilde can verdi

Asayiş Trafik kazası Gündem haberleri
Niğde'de feci kaza: 16 yaşındaki çocuk feci şekilde can verdi

Niğde'de otomobil ile motosikletin çarpışmasıyla meydana gelen kazada 16 yaşındaki erkek çocuğu can verdi.

Niğde'de meydana gelen trafik kazasında bir çocuk yaşamını yitirdi.

Otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada Durmuş Emircan, ağır yaraları olarak kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. İhbar üzerine ekiplerin sevk edildiği olay yerinden hastaneye götürülen çocuk kaldırıldığı hastanede yaşama tutunamadı. Ekipler, meydana gelen trafik kazasıyla ilgili soruşturma başlattı. 

Niğde’de otomobille motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 16 yaşındaki çocuk korkunç şekilde can verdi. 

İlhanlı Mahallesi Yeni Terminal Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 16 yaşındaki Durmuş Emircan Öztürk hayatını kaybetti. Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, kazanın ardından ağır yaralanan Öztürk’ü olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Durmuş Emircan Öztürk, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşama gözlerini yumdu. 16 yaşındaki talihsiz çocuk, hastanede hayatını kaybetti. 16 yaşındaki Durmuş Emircan'ın hayatını kaybetmesine neden olan korkunç trafik kazasına ilişkin polis ekiplerince bir soruşturma başlatıldı. 

Polis ekiplerinin olaya ilişkin başlattığı soruşturma ise devam ediyor. 

Dünyada ve Türkiye'de meydana gelen trafik kazalarından dolayı çok fazla insan hayatını kaybediyor. Hayatını kaybedenlerin büyük bir kısmını da 18 yaşın altındaki bireyler oluşturuyor.

 

Kaynak: İHA

Niğde trafik kazası Gündem haberleri asayiş haberleri