Necla Büyükşen ve Metin Büyükşen cinayetiyle ilgili şoke eden iddialar! Stüdyo bir anda karıştı

Necla Büyükşen ve Metin Büyükşen cinayetiyle ilgili şoke eden iddialar! Stüdyo bir anda karıştı

Müge Anlı'nın programıyla gündemde olan Necla ve Metin Büyükşen cinayetiyle ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.

Osman Büyükşen, 3 yıl önce öldürülen anne ve babasının katillerini bulmak için televizyon programına katıldı. Cinayetin üzerinden yaklaşık 3 yıl geçmesine rağmen katilin bulunmaması ailenin çocuklarını gözyaşlarına boğarken Müge Anlı'nın sunduğu programda "mehir cinayeti" olarak geçen olay işleniyor. 

POMPALI TÜFEKLE ÖLDÜRÜLDÜLER

Konya'da meydana gelen olayda, iddiaya göre, 54 yaşındaki Necla Büyükşen ve 55 yaşındaki Metin Büyükşen eve giren maskeli saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülmüştü. 21 yaşındaki kızları Büşra Büyükşen ise başına aldığı dipçik darbesiyle yaralanmış ve saldırgan kaçmayı başarmıştı.

Olayla ilgili olarak, programda çarpıcı iddialar ortaya atıldı. İddialar hem Büşra Büyükşen'i hem de Uğur Büyükşen'i kızdırdı.

Uğur Büyükşen anne babasının ölümünün ardından eve yürüyerek geldiği söylenince çileden çıktı. Stüdyoda bağırıp ağlayan Uğur Büyükşen isyan etti ve kardeşi Büşra Büyükşen'e adeta yalvardı.

İddiaların ardından sinirlenerek ağlayan Büşra ve Uğur Büyükşen adeta isyan etti. Ardından Büşra'ya abisi Uğur Büyükşen'den de sert tepkiler geldi.

"İTİRAF EDECEKSEN ET ARTIK"

Uğur Büyükşen kardeşi Büşra'ya "Şu aklını başına al beni de sürüklüyorsun, kendine gel. İtiraf edeceksen et artık sinir hastası oldum. Ben de zan altındayım yeter artık. Senin yüzünden rütbeli komutanla bile kavga ediyorum." diyerek isyan etti.

Uğur, "Senin yüzünden herkesle kavga ettim. Osman abimle bile. Onların da anası babası" diye konuştu.

Büşra ise sessiz kalarak sadece  "Ben de üzülmedim mi?" diye konuştu. 

Öte yandan, Büyükşen çifti cinayetinde şüpheli olan Betül Büyükşen bir diğer şüpheli olarak görünen Mehmet Ali arasında gönül ilişkisi iddia edildi.

Betül Büyükşen, "Mehmet Ali'yi ben değil, kız kardeşim aramış. O da Büşra ile konuşmuş dedi. Anlı'da, cinayet günü Mehmet Ali'nin telefonu açmadığını söyleyerek Büyükşen ailesinin gelini Betül'ü yalanladı.

Cinayet sonrasında ifadeleri alan jandarma er, "Betül ile Mehmet Ali arasında geçen mesajların gönül ilişkisi içeriyordu" dedi.

BUGÜNKÜ YAYINDAKİ İFADELER

Bügünkü canlı yayında ise o dönem yapan jandarma erin ifadeleri şoke etti. Genç adam, "Bölgeye gittiğimizde, kapı da pencereler de kapalıydı. Cinayet mahalline, aileden önce komşular geldi. Ambulans geldiğinde, Necla Büyükşen yaşıyordu" ifadelerini kullandı. Bu sözler stüdyoda soğuk duş etmisi yarattı. Çift cinayet araştırılmaya devam ediyor.

İlk kez yayınlanan güvenlik kamerası görüntüleri ise tartışmalara neden oldu.

Köyde evlerin birbirine çok benzediği, Büyükşen çiftinin yan komşunun evli bir kadını 300 lira dolandırdığı, yasak aşkının yakınlarının kiralık katil tuttuğu, katillerin ise evleri karıştırarak Büyükşen ailesinin evine girdiği, Metin Büyükeşen ve eşi Necla Büyükşen'i öldürdüğü tartışıldı. 

Korkunç olay aydınlatılmaya çalışılıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Müge Anlı Necla Büyükşen Metin Büyükşen büyükşen çifti cinayeti Mehir cinayeti