Narkotik köpeği 'İka' 7,5 kilo metamfetamin buldu

Batman Gündem haberleri
Narkotik köpeği 'İka' 7,5 kilo metamfetamin buldu

Narkotik köpeği İka, Batman'da emniyet güçlerinin durduğu TIR'da 7 kilo 472 gram metamfetamin ve 369 paket gümrük kaçağı sigara buldu. Gözaltına alınan 1 şüpheli, tutuklandı.

Batman'da emniyet ekiplerinin narkotik köpeği 'İka' ile yaptığı aramada, dorsede yüklü inşaat malzemelerinin arasına gizlenmiş 7 kilo 472 gram metamfetamin ve 369 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 şüpheli, tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, uyuşturucu madde ticareti yaparak toplum sağlığına ve toplumsal huzura zarar veren, bu yolla haksız kazanç elde eden şüphelilere yönelik çalışma başlatıldı.

Durdurulan TIR'da, narkotik köpeği 'İka'nın da kullanıldığı aramada, dorsede yüklü inşaat malzemelerinin arasına gizlenmiş 7 kilo 472 gram metamfetamin ve 369 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti' suçuyla gözaltına alınan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Kaynak: DHA

narkotik köpek uyuşturucu