Narin'in annesi oğlu Enes'in kolundaki diş izleriyle ilgili hastaneye götürüldü

Haber Merkezi
Narin Güran Gündem haberleri Diyarbakır
Narin'in annesi oğlu Enes'in kolundaki diş izleriyle ilgili hastaneye götürüldü

Narin'in ağabeyi Enes Güran'ın kolundaki diş izlerini inceleyen İstanbul Adli Tıp Kurumu, Anne Yüksel Güran ve Narin'in diş modelini talep etti. Tutuklu bulunan anne Yüksel Güran hastaneye götürülerek diş modeli alındı.

Diyarbakır’da 8 Eylül tarihinde cansız bedeni bir dere kenarında bulunan Narin Güran soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. “Kasten öldürme ve iştirakten” cezaevinde bulunan Narin Güran’ın annesi Yüksel Güran öğle saatlerinde Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine götürülerek diş modeli alındı.

 Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine getirildi. Hafta sonu olmasına rağmen hastane açıldı, uzmanlar çağrıldı.

ENES'İN KOLUNDAKİ ISIRIK İZLERİ TESPİT EDİLEMEMİŞTİ

Narin Güran cinayetiyle ilgili ağabey Enes Güran kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmıştı. İstanbul Adli Tıp Kurumu’na götürülen Enes Güran’ın kolundaki ısırık izlerinin Narin’e ait olup olmadığı tespit edilememişti. Bu nedenle Enes Güran serbest bırakılmıştı. Enes Güran, Narin’in cansız bedeni bulunduktan sonra annesi Yüksel Güran ile beraber tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.