Narin Güran'dan acı haber geldi! Adli Bilişim Uzmanı: Cansız bedeni günlerce taşınmış

Gündem haberleri Diyarbakır

Adli Bilişim Uzmanı İsa Altun, cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'la ilgili olarak, "Bu çocuğun cansız bedeni günlerce taşınmış. Çünkü drone'lar, arama kurtarma köpekleri bulamamıştı. Eşyanın tabiatına aykırı bir durum" dedi.

Adli Bilişim Uzmanı İsa Altun, Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan bu yana aranan Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşılmasının ardından Haber Global'de değerlendirmelerde bulundu.

Altun, "Bu çocuğun cesedi taşınmış. Köylerdeki kayıp insanlarda, genellikle yakın çevredeki insanlar üzerine şüpheler yoğunlaşılır. Bu çocuğun cansız bedeni günlerce taşınmış. Çünkü drone'lar, arama kurtarma köpekleri bulamamıştı. Eşyanın tabiatına aykırı bir durum. Ben bilimsel veriler ışığında konuşuyorum" ifadelerini kullandı.

Altun, "Binlerce asker ve araştırmalara rağmen 19 gün boyunca o çevrede hiçbir emarenin bulunmaması, bugün masum çocuğun cesedinin bulunması yakın bir çevreyi işaret ediyor. Orada amca yalnız değil, burada birkaç kişinin varlığından söz etmemiz, müşterek bir cinayetten söz etmemiz olası" diye konuştu.