Müzik devi Gipsy Kings Türkiye'ye geliyor

Yaşam Haberleri Gündem haberleri Kültür Sanat haberleri
Müzik devi Gipsy Kings Türkiye'ye geliyor

Yapı Kredi 80. Yıl “Feelin' Good” etkinlikleri kapsamında Latin müziğinin dünyaca sevilen müzik grubu Gipsy Kings by Andre Reyes, Türkiye'ye geliyor. Grammy ödüllü grup 5 farklı kentte performans sergileyecek.

Yapı Kredi'nin Piu Piu Entertainment ile ortaklaşa düzenlediği 80. Yıl Feelin’ Good etkinlikleri kapsamında, Gipsy Kings by Andre Reyes, Türkiye turnesinde sevenleriyle buluşacak. Albümleri 60 milyondan fazla satan, 30 yıllık başarıyla dolu bir müzik kariyerini geride bırakan Latin müziğinin dünyaca sevilen grubu, Grammy Ödüllü Gipsy Kings Türkiye'de 5 ayrı kentte performans sergileyecek.

5 KENTTE KONSER

Grup 19 Eylül’de İzmir Kültürpark’da, 20 Eylül’de Antalya Açıkhava’da, 21 Eylül’de İstanbul Harbiye Açıkhava’da, 23 Eylül’de Ankara Bilkent Odeon’da ve 24 Eylül’de Adana Çukurova Üniversitesi’nde sahne alacak. 2023’ün Eylül ayında Zorlu PSM’de verdikleri kapalı gişe konserin ardında yoğun talep üzerine yeniden Türkiye’ye gelen grup hayranlarına yine müthiş bir konser deneyimi yaşatacak.

EFSANE ŞARKILAR ÇALACAKLAR

Efsanevi grup Gipsy Kings, önce Avrupa’da çok sevilen ardından tüm dünyada hit olan ilk albüm şarkıları ‘’Bamboleo’’, ‘’Djobi Djoba’’ ve ‘’Baila Baila’’nın yanı sıra Latin ezgilerini derinden hissettiren “La Dona”, “No Volvere”, “Bem, Bem, Maria”, “Volare” ve “Un Amor” adlı eserlerin de yer aldığı şarkılardan oluşan bir repertuvar ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

[email protected]

 

Kaynak: Web Özel