Mustafa Destici'den Van mitingi tepkisi

Mustafa Destici 2023 Seçimleri
Mustafa Destici'den Van mitingi tepkisi

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Haber Global'de açıklamalarda bulundu. Destici, Kılıçdaroğlu'nun Van mitingine tepki göstererek, "Van Meydanı'nı dolduranlar PKK'lılardır. Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu PKK'nın işaretini yaptı, zafer işareti yaptı" dedi.

Cumhur İttifakı'nın üyelerinden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, seçimlere 10 gün kala Haber Global'de değerlendirmelerde bulundu.

Destici'nin açıklamaları:

Bu seçimlerde iki sandık var. Cumhurbaşkanlığı için ve milletvekili için. Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakımızın adayı Recep Tayyip Erdoğan önde gözüküyor.
Yurt dışı oylar 2 milyona doğru gidiyor.

İsrail, Erdoğan'ın kaybetmesini istiyor. Soros, siyonistler Cumhur İttifakı'nın kaybetmesini istiyorsa demek ki biz doğru taraftayız.

İkinci sandıkta milletvekili seçimi yapılacak. Biz de yarıştaki partilerdeniz. Kendi parti adımız, amblemimiz, Büyük Birlik adı ve kendi adaylarımızla 81 il 87 seçim çevresinde seçimlere katılıyoruz. Ben de İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayıyım. İkinci bölgede kıymetli bir arkadaşımız, 3. bölgede kıymetli adaylarımız var. Biz diyoruz ki; "Büyük Birlik, büyük Türkiye."

Ortak liste daha avantajlı olurdu. Ben bunun için de uğraş verdim lakin olmadı. Bunda da bir hayır vardır. 14 Mayıs akşamı göreceğiz. Cumhur İttifakı Meclis'te de çoğunluğu elde edecek. Bütün saha çalışmalarımızda CHP'de bir yükselme yok.

VAN MİTİNGİ

6'lı masa artık 7'li masa oldu, meydanda HDP'liler vardı. Van Meydanı'nı dolduranlar PKK'lılardır. Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu PKK'nın işaretini yaptı, zafer işareti yaptı. PKK'lılar o işareti Türkiye'ye karşı yapıyorlar. Bunu bilmeyecek kadar cahil mi Dilek İmamoğlu?

Kaynak: Haber Global TV

mustafa destici BBP Cumhur ittifakı 2023 seçimleri 14 Mayıs seçimi