Mustafa Destici: 100 bin lira limitin olup 750 lira destek vermezsen sonun Suriye gibi olur

HABER MERKEZİ
BBP Mustafa Destici
Mustafa Destici: 100 bin lira limitin olup 750 lira destek vermezsen sonun Suriye gibi olur

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "100 bin liranın üzerinde kredi kartı kullanan devlete 750 lira savunma sanayiine destek verecek. Ver kardeşim. Vermezsen sonun Suriye gibi olur, vermezsen sonun Irak gibi olur, vermezsen sonun Filistin gibi olur" dedi.

BBP Genel Başkanı Destici, 12 Ekim Cumartesi günü partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Destici, Savunma Sanayii Fonu'na destek amacıyla getirmesi planlanılan 100 bin lira üzerindeki kartlardan 750 TL katkı payı hakkında da konuştu.

Destici, şunları söyledi:

100 bin liranın üzerinde kredi kartı kullanan devlete 750 lira savunma sanayiine destek verecek. Ver kardeşim. Vermezsen sonun Suriye gibi olur, vermezsen sonun Irak gibi olur, vermezsen sonun Filistin gibi olur.

Mehmetçik canını veriyor, polis kanını veriyor, güvenlik korucusunu ailesini veriyor, sen 750 lira vermişsin çok mu? Onların derdi, biliyorsunuz, bunların takımı savunduğu siyasetçilerden biz ne duyuyoruz? Bunlar milliyetçileri değil DEM’lileri savunuyor, bunlar Türkiye ile Yunanistan karşı karşıya geldiğinde Yunanistan'ı, Batıyı, Ermenistan'ı savunurlar.

Bunların hiçbir zaman Türkiye’yi savunduklarını görmedik. Atatürkçülük adı altında, Atatürk ve laiklik kelimelerinin arkasına saklanarak devlet, vatan, din düşmanlığı yapıyorlar. Benim tavsiyem şu; onun vermediği 750 lirayı da biz veririz, bu millet verir. Bu millettin ve devletin onun gibi düşünenlerin parasın da ihtiyacı yoktur. Gitsin o 750 liraya bir büyük rakı alsın, demlenmeye devam etsin.