Murat Kelkitlioğlu'dan "Beştepe'de görüşme" iddiası: Uğur Dündar'a bilgiyi götüren Tuncay Özkan

Murat Kelkitlioğlu'dan "Beştepe'de görüşme" iddiası: Uğur Dündar'a bilgiyi götüren Tuncay Özkan

TV 100 yazarı Murat Kelkitlioğlu, bugünkü köşesinde Muharrem İnce'nin "CHP içerisindeki çeteler" iddiasıyla ilgili yazı yazdı. Kelkitlioğlu, Rahmi Turan'dan önce görüşmeye ilişkin bilginin Uğur Dündar'a Tuncay Özkan tarafından götürüldüğünü öne sürdü

Rahmi Turan'ın "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasıyla başlayan tartışma Rahmi Turan, Talat Atilla, CHP ve AK Parti cephelerinden gelen birbiri ardına açıklamalarla devam ediyor.

Muharrem İnce'nin bir grup ismi "CHP içerisindeki çete" sözleriyle yaşananların sorumlusu olarak hedef aldığı dikkat çekerken, hedef aldığı bu isimlerle ilgili de çeşitli iddialar ortaya atılıyor. 

En son TV 100 yazarı Murat Kelkitlioğlu, Rahmi Turan'dan önce Beştepe'ye gittiği iddia edilen isimle ilgili bilginin Uğur Dündar'a gittiğine dikkat çekerken, CHP içerisinden aldığı malumatlara dayandırarak bu bilgi Uğur Dündar'a götüren ismin Tuncay Özkan olduğunu öne sürdü.

Kelkitlioğlu, "Rahmi Turan'a verilen bilgi önce Uğur Dündar'a gidiyor. Bilgiyi götüren isim ise, şimdi sıkı durun, Tuncay Özkan. Yılların duayen gazetecisi Dündar, Özkan'ın getirdiği bilginin teyide muhtaç olduğunu söyleyerek yazmayı reddediyor. Ancak Özkan pes etmiyor ve yeni bir adres arıyor. Bu kez Rahmi Turan ile arasının iyi olduğunu bildiği Talat Atilla'ya gidiyor ve bilgiyi paylaşıyor. Sonrası malum..." iddiasıyla sürecin gelişimini anlatıyor.

Murat Kelkitlioğlu'nun bu iddiaları sıraladığı yazısının tamamı için tıklayınız!

Beştepe