Muhtar kovaladı, jandarma yakaladı

Denizli Gündem haberleri
Muhtar kovaladı, jandarma yakaladı

Denizli’nin Çivril ilçesinde demir sulama borularını çalan 2 şüpheli, muhtarın kovalamacası sonucu jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, Denizli'nin Çivril ilçesi Kocayaka Mahallesi'nde meydana geldi. Akşam saatlerinde demir sulama borularını sökmeye çalışan Cemal A. ve Sevilay A., yetkili Erol Karabulut tarafından fark edildi. Karabulut olayı ekiplere ve köy muhtarı Hasan Koç’a bildirdi.

Olay yerine yakın olan Muhtar Koç, hızlıca bölgeye gitti. Muhtarı karşılarında gören şüpheliler, minibüs ile kaçmaya başlayınca muhtar da peşlerine düştü. Jandarmayla diyalog halinde olan muhtar, şüphelilerin gittiği yöne doğru ekipleri çağırarak, 12 kilometre sonra yakalanmasını sağladı.

Cemal A. ve Sevilay A., jandarma tarafından gözaltına alınırken, araçlarında arama yapıldı. Aramada, minibüs içerisinde hırsızlık için kullanılan 1 balta, balyoz ve kazma ele geçirildi.

Jandarma karakoluna götürülen zanlılar, alınan ifadelerinin ardından savcılık talimatı ile serbest bırakılırken, araca ve ele geçirilen malzemelere el konuldu.

Denizli jandarma muhtar