Muharrem İnce partisinin 4 ana hedefini açıkladı

Memleket Partisi

Muharrem İnce, Memleket Partisi'nin kuruluşunun ardından ilk konuşmasını gerçekleştirdi. İnce partisinin 4 ana hedefini açıkladı. 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce açıklamalarda bulundu. İnce, "Cumhurbaşkanı seçildiğimde, bir numaralı işimiz, bütün öğrencilerin öğrenim yaşamı boyunca internetleri ücretsiz olacak" dedi. İnce, partisinin 4 ana hedefini açıkladı. 

Muharrem İnce'nin açıklamaları:

"Cumhurbaşkanı seçildiğimde, bir numaralı işimiz, bütün öğrencilerin, öğrenim yaşamı boyunca internetleri ücretsiz olacak.

"4 ANA HEDEFİMİZ VAR"

4 ana hedefimiz var. Birincisi ekonomik kalkınma. Biz ekonomik göstergeleri anlatırken, klasik anlatımdan vazgeçeceğiz. Vahşi kapitalizmden uzak duracağız. Yapılan bina sayısını konuşmayacağız. Önemli olan eğitimin niteliğini yükseltmek.

Tarımı hayvancılığı konuşacağız. Dünyada 100 ünlü marka arasında bir tane Türk firması yok. Turizmi batırdılar, perişan ettiler milleti. Bu feryadı duyan yok. Turizm sektörüne en az yardım yapan ülke Türkiye. Bunu konuşacağız. 

İkinci hedefimiz katılımcı demokrasi. Devlet kurumlarına güveni yeniden tesis edeceğiz. Laikliği konuşmaktan korkmayacağız. Kimse konuşmuyor ya, neden çekingeniz? İslam alemine bakın, o zaman Atatürk'ün farkını, o zaman laikliğin farkını anlarsınız. 

Üçüncü büyük hedefimiz hukukun üstünlüğü. Yargıya güveni yeniden tesis edeceğiz. 

Dördüncü hedefimiz barış ve güvenliktir. Türkiye'yi Avrupa'ya kaçmak isteyenlerin geçiş noktası olmaktan kurtaracağız."

Kaynak: Haber Global TV

memleket partisi Muharrem İnce