Kayıp 14 yaşındaki Nesibe Betül Tüysüz Bodrum'da bulundu

Muğla
Kayıp 14 yaşındaki Nesibe Betül Tüysüz Bodrum'da bulundu

Muğla'nın Milas ilçesinde kick boks sporcusu 14 yaşındaki Nesibe Betül Tüysüz'den 13 gündür haber alınamıyordu. Tüysüz Bodrum'da bulundu.

Muğla'nın Milas ilçesinde yaşayan ve kendisinden 13 gündür haber alınamayan kick boks sporcusu 14 yaşındaki Nesibe Betül Tüysüz, Bodrum ilçesinde bulundu. Bir vatandaşın kendisini akşam saatlerinde görüp, polise haber vermesiyle, Bodrum Çarşı Mahallesi, iskele civarında bulunan Tüysüz, ailesine teslim edildi. 

Kızının bulunmasından memnun olduğunu dile getiren baba Caner Tüysüz, "Çok endişeliydik, yaptığınız haber etkili oldu. Başta emniyet güçlerimiz olmak üzere siz ve duyarlı vatandaşımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

13 GÜNDÜR HABER ALINAMIYORDU

Milas'ta annesi ve 2 erkek kardeşiyle yaşayan, babası Antalya'da çalışan kick boks sporcusu Nesibe Betül Tüysüz, 1 Şubat'ta evinden ayrıldı, bir daha da kendisinden haber alınamamıştı. Endişelen annesi Derya Tüysüz (36), Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusu yapmıştı. Polis ekipleri, kayıp kız çocuğunun bulunması için arama çalışması başlatmıştı.

Kaynak: DHA

muğla Milas kayıp kayıp haberleri Bodrum