Muğla Akyaka'da bir şahıs, husumetlilerine ateş açtı: 3 yaralı

Muğla Gündem haberleri
Muğla Akyaka'da bir şahıs, husumetlilerine ateş açtı: 3 yaralı

Muğla'nın Ula ilçesinde bulunan Akyaka Mahallesi'nde bir şahıs, aralarında husumet olduğu öğrenilen şahıslara ateş açtı. Silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Akyaka Mahallesi’nde bir restoranın önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 BH 434 plakalı otomobili ile Akyaka’daki bir restoranın önüne gelen B.H. (39) iddiaya göre aralarında husumet bulunan Ö.E. (43) ile A.E.’ye (41) 10 el ateş etti. Açılan ateşle birlikte Ö.E., A.E. ve kurşunların isabet ettiği restoran çalışanı Z.Ç.(52) yaralandı. Silah sesleri üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, göğüs bölgesinden yaralanan Ö.E.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri olay yerinde incelemede bulunurken, silahlı saldırının şüphelisi B.H.’nin olay yerinden otomobili ile kaçtığı tespit edildi. B.H.’yi yakalamak için Jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

SİLAHLI SALDIRIDA BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Muğla’nın Ula ilçesinde sakin kent unvanına sahip Akyaka Mahallesi’nde bir şahsın aralarında husumet olan şahıslara açtığı ateş sonucu 3 kişi yaralanırken, yaralılardan Özcan Emreoğlu (43) hastanede hayatını kaybetti

Olay, saat 19.00 sıralarında Akyaka Mahallesi’nde bir restoranın önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 BH 434 plakalı otomobili ile Akyaka’daki bir restoranın önüne gelen B.H. (39) iddiaya göre aralarında husumet bulunan Özcan Emreoğlu (43) ile A.E.’ye (41) 10 el ateş etti. Açılan ateşle birlikte Özcan Emreoğlu, A.E. ve kurşunların isabet ettiği restoran çalışanı Z.Ç.(52) yaralandı. Silah sesleri üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, göğüs bölgesinden yaralanan Özcan Emreoğlu (43) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olaydan sonra aracı ile kaçan B.H.’yi yakalamak için Jandarma ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

 

Kaynak: İHA

muğla Muğla haberleri Akyaka haberleri