Müge Anlı'nın programında şoke eden olay: 'Cesedi çiçek sular gibi suladık' demişti! O kadın intihara kalkıştı

Müge Anlı
Müge Anlı'nın programında şoke eden olay: 'Cesedi çiçek sular gibi suladık' demişti! O kadın intihara kalkıştı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan günlerce kardeşinin cansız bedenini kokmaması için çiçek sular gibi suladıklarını kahkaha atarak anlatan Fatma Karadağ, yayında fenalaştı. Önce hastaneye daha sonra ise kaldığı yere götürülen Karadağ, otomobilden atlamak istedi.

Türkiye, Müge Anlı'da masaya yatırılan Mehmet Karahan olayına kilitlendi. Fatma Karadağ, sevgilisinin kardeşini gözü önünde döverek öldürdüğünü, cesedini tuvalete oturttuğunu ve kokmaması için her gün banyoda suladığını iddia etmişti. Bugünkü canlı yayında Fatma Karadağ'ın yaptıkları ise pes dedirtti. 

 Müge Anlı, 6-26 Şubat 2017 tarihleri arasında kardeşinin dövülüp öldürüldüğünü kendisinin ise evde tutsak olduğunu söyleyen Fatma Karadağ'ın hastane kayıtlarını ortaya çıkardı.

Sağlık sorunları için iki farklı muayene kaydı ortaya çıkan Karadağ'ın gerçekleri söylemediğini ifade eden Müge Anlı, bunların dışında akılalmaz olayların bilgisine ulaştı.

 

Fatma Karadağ'ın sevgilisi Cemal Durmaz ile işbirliği içinde olduğunu kaydeden Müge Anlı, ilaç içirip çıplak fotoğrafını çektiği kadınlardan şantajla para aldıkları, birçok kişiye bu sebepten kredi çektirdikleri bilgisini paylaştı.

 Yayın sırasında rahatsızlanan Fatmak Karadağ hastaneye kaldırıldı. Herhangi bir sağlık sorunu olmayan kadın, daha sonra kaldığı yere götürülmek istendi.

Otomobilde gözyaşlarına boğulan Fatmak Karadağ, bir ara otomobilin kapısını açıp araçtan atlamak istedi. Yüreklerin ağza geldiği olaya Karadağ, ikna edildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı Müge Anlı Fatma Karadağ cesedi çiçek sular gibi suladık