Müge Anlı'da kan donduran itiraf: Bunu içince ölecek, aramızdan çekilecek

HABER MERKEZİ
Müge Anlı Cinayet Gündem haberleri
Müge Anlı'da kan donduran itiraf: Bunu içince ölecek, aramızdan çekilecek

Müge Anlı'da 53 yaşındaki Mehmet Yörük cinayetine ilişkin ayrıntılar ortaya çıktı. Mehmet Yörük'ün oğlu Ömer Furkan Yörük babasının ölümü için annesi Sebile'yi suçlarken annenin itirafı gündeme oturdu.

Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümü Müge Anlı programında işlendi. Programa katılan Sebile Yörük daha fazla dayanamayıp kendisinin uygunsuz fotoğraflarının çekildiğini ve eşinin öldürüldüğünü itiraf etti. Sebile Yörük, fotoğraflar nedeniyle uzun süre utandığını, kendisine de su içirildiğini belirtti. Müge Anlı canlı yayınındaki Mehmet Yörük cinayetine yönelik itiraf gündeme oturdu.

 Osmaniye'de 53 yaşındaki Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümü, Müge Anlı ve Tatlı Sert programında aydınlatıldı. Müge Anlı'nın canlı yayınına katılan Sebile Hanım, üfürükçü Mustafa'nın uygunsuz fotoğraflarını çekip kendisini tehdit ettiğini dile getirmişti.

Eşinin öldüğü gün Üfürükçü Mustafa'nın evde olduğunu söyleyen Sebile Hanım, eşinin ölümünden sonra Mustafa ile imam nikahı kıydıklarını söylemişti. Müge Anlı'da Mehmet Yörük'ün ölümüyle ilgili itiraf geldi.

Sebile, Mustafa Samagan'ın getirdiği su için 'Bunu içince ölecek, aramızdan çekilecek. İkimiz de evleneceğiz" dediği itirafında bulundu. Kendisinin ve çocuğunun da sudan içtiğini ilinin dolandığını bir şey diyemediğini söyledi.

Mustafa Samagan, bu iddiaları yalandı. Eyüp Sultan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği Ekipleri Sebile'nin itiraflarının ardından gözaltı işlemleri için stüdyoya geldi.