MSB acı haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu

MSB acı haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu

MSB, Ankara Gölbaşı ilçesinde icra edilen serbest paraşüt atlayışı esnasında meydana gelen kazada astsubay kıdemli başçavuş Özkan Demir'in şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 1 askerin şehit olduğunu açıkladı.

MSB, konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Ankara Gölbaşı ilçesinde 03 Kasım 2022 tarihinde icra edilen serbest paraşüt atlayışı esnasında meydana gelen kazada Hv.P.Asb.Kd.Çvş. Özkan Demir şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerini kullandı.

ŞEHİT ÖZKAN DEMİR'İN MERSİN'DEKİ ACILI AİLESİNE ŞEHADET HABERİ VERİLDİ

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde paraşüt atlayışı sırasında meydana gelen kazada şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Özkan Demir'in şehadet haberi, Mersin'in Mezitli ilçesindeki ailesine ulaştı.

Mezitli Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve askeri yetkililer, Özkan Demir'in şehadet haberini Yeni Mahalle'de yaşayan baba Sami ve anne Aysel Demir'e verdi.

Şehidin babaevine ve çevreye Türk bayrakları asıldı, evin önüne taziye çadırı kuruldu.

Haberin ardından taziye çadırına gelen yakınları ve komşuları aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Şehit Demir'in evli olduğu öğrenildi.

Milli Savunma Bakanlığı, 3 Kasım'da icra edilen serbest paraşüt atlayışı esnasında meydana gelen kazada Astsubay Kıdemli Çavuş Özkan Demir'in şehit olduğunu bildirmişti.

Kaynak: Haber Global TV

MSB şehit